Frank Hvam under optagelsen af Badminton Danmarks podcast

Frank Hvam i ny podcast-episode: Badminton er en fuldstændig fantastisk sport

March 1, 2022 08:00 Skrevet af

Frank Hvam har masser af gode minder fra badmintonsporten med gode kammerater. – Der er en venlighed i badminton, som jeg ikke har oplevet i så mange andre sportsgrene.

 

Inden Frank Hvam blev en landskendt komiker og skuespiller, var det badmintonsporten, han kastede sin kærlighed over.

Det fortæller han blandt andet om i Badminton Danmarks seneste podcastudgave, der udkom mandag.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere podcastepisoder

Hvam, der senest har været vært på DR-programmerne ’Make Badminton Great Again’, husker tydeligt, hvor badminton tiltalte ham mere end eksempelvis fodbold.

– Jeg synes, badmintonmiljøet er et fedt miljø, og for mig var det en fantastisk tid med nogle gode kammerater og nogle gode oplevelser. Så var tonen set fra min side ikke så hård i badmintonverden, som den var i fodboldverden.

– Jeg synes, fodboldjargon er så brutal. Det handler sikkert også om, jeg lå nederst i hierarkiet som fodboldspiller. Men der er også en venlighed i badminton, som jeg ikke har oplevet i så mange andre sportsgrene. Jeg synes, folk er søde mod hinanden, siger han.

Artiklen fortsætter længere nede

 

Udover den gode tone og kammeratskabet fremhæver Frank Hvam også andre aspekter ved badminton. Især den fysiske del af sporten har gjort stort indtryk på ham.

– Jeg har dyrket alle mulige forskellige slags sport. Jeg kan ikke huske, jeg har været så smadret som efter en rigtig tresætter på en badmintonbane. Det er noget af det hårdeste, jeg ved. Badminton er eksplosivt og fysisk krævende, og samtidig er sporten også meget teknisk og taktisk betonet. Hvis man står over for et menneske, man er rimelig jævnbyrdig med, så er der mange ting i spil, hvis det skal tippe til ens fordel, siger Frank Hvam og pointerer, hvorfor han synes, folk skal spille badminton.

– Er man interesseret i at dyrke sport på et meget højt fysisk niveau, så er badminton en fuldstændig fantastisk sport. Så er det sjovt. Det er en leg, samtidig med man pisker efter en bold.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , ,
Kategori: , ,