Dansk badminton er en international succeshistorie, og Danmark er blandt verdens bedste badmintonnationer. Men konkurrencen bliver stadig mere intens, og for at fastholde Danmarks placering i verdenstoppen er det afgørende, at vores talentudvikling også er i verdensklasse. Derfor er vi nu på udkig efter en ny Talentudviklingskonsulent til vores  talentafdeling, der sammen med vores Talentudviklingschef får ansvaret for at skabe de bedst mulige rammer for talenterne.

 

Med Bo Ømosegaards selvvalgte stop efter 17 år i Badminton Danmark, sætter forbundet nu processen i gang med at finde en ny Talentudviklingskonsulent, som kan være med til at fortsætte og udvikle det gode talentudviklingsarbejde i dansk badminton.

Lyder det som noget for dig?

Så klik her for at læse hele stillingsopslaget som Talentudviklingskonsulent i Badminton Danmark

Du er velkommen til at kontakte Elite- og sportschef Jens Meibom på telefon 40 27 23 26 (jeme@badminton.dk) eller Talentudviklingschef Lars Uhre på telefon 22 41 19 21 (lauh@badminton.dk), hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgning sendes til lauh@badminton.dk senest den 24. marts 2022.

Ansættelsessamtaler gennemføres 28.-29. marts.