Billetsalget til verdens næstældste internationale badmintonturnering, DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR, er nu skudt i gang.   

 

BANG!

DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR brager igen i år løs i uge 42, og nu er billetsalget til verdens næstældste internationale badmintonturnering officielt skudt i gang.

Der plejer at være rift om de bedste pladser, og de seneste år har partout-billetterne været udsolgt indenfor en uge, så det er om at komme ud af fjerene og ind på Ticketmaster for at sikre sig billet til årets største badminton event på dansk grund.

Klik her for at tilgå billetsalget på Ticketmaster.dk

Til DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR kan du se frem til meget mere end verdensklasse badminton og de største stjerner. I Jyske Bank Arena i Odense vil der nemlig også være autografskrivning, Kids Zone, konkurrencer og meget mere som kan give hele familien en god oplevelse.

Med priser fra 155 kr. kan du komme ind og få en hel dag med den bedste badminton i verden.

Du kan også gå fuld skala med vores eksklusive VIP-muligheder, som giver adgang til lækker mad, vine og de bedste pladser i hallen.

Klik her for at købe VIP-billetter til DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR

Super 750-turneringen DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR spilles fra den 18.-23. oktober 2022. For første gang siden 2008 i Jyske Bank Arena i Odense efter 13 år i Odense Idrætshal.

Læs også: DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR bliver i Odense og flytter til større arena fra næste år