Final 4 - VICTOR Final 4 - Logo - Badmintonliga - slutspil - liga - Værløse - Vendsyssel - Skovshoved - Højbjerg - ViaBiler
Badminton Danmark

VICTOR Final 4-billetsalget er begyndt

March 25, 2022 12:00 Skrevet af

Nu kan du købe billetter til årets største og sidste slag i Badmintonligaen: VICTOR Final 4. Semifinalerne og sidenhen guld- og bronzekampen spilles i Brøndby Hallen henholdsvis onsdag den 20. april og torsdag den 21. april.

 

Klik her for at gå til ticketmaster.dk og købe din billet til VICTOR Final 4 2022

Badmintonligaen skal afgøres til VICTOR Final 4, og det sker over to dage i rap i april, hvor Værløse, Vendsyssel, Højbjerg/ViaBiler og de forsvarende mestre fra Skovshoved står beredt til at give den hele armen.

Onsdag den 20. april kæmper grundspillets fire tophold først og fremmest om de to eksklusive pladser i VICTOR Final 4-finalen, der spilles dagen derpå sideløbende med bronzekampen, som de to tabende hold, skal ud i.

Semifinalerne består af Vendsyssel-Værløse og Skovshoved-Højbjerg/ViaBiler.

Hidtil har årets liga i den grad været en tæt affære, og der bliver utvivlsomt smæk for skillingen, når den sidste slutspurt mod titlen som landets bedste badmintonhold sætter ind i Brøndby Hallen.

Vi glæder os til to bragende, bjergtagende danske badmintondage og håber at se så mange klub- og ligafans som muligt til kulminationen af årets sæson i den danske holdturnering.

Klik her for at købe dine billetter til VICTOR Final 4 2022Tags: , , , , , , , ,
Kategori: , , ,