Danmarks bedste ungdomsspillere skal findes i weekenden, når der spilles VICTOR DMU og VICTOR UDM fra fredag til søndag.

 

Kun én dag resterer, inden det går løs med VICTOR UDM i Brøndby og VICTOR DMU i Grindsted.

Har du ikke mulighed for at være til stede i Brøndby hallen ved VICTOR UDM, så har kan du livestreame alle kampe via badmintonlife.dk. Det kræver, at du opretter dig som bruger, men det er helt gratis. Fem af finalerne fra VICTOR UDM vil også blive kommenteret på Badmintonlife.

Læs også: Læs det nye VICTOR DMU- og UDM-magasin, og bliv klar til weekenden

Savner du et overblik over lodtrækningen, og hvornår de forskellige spillere skal i aktion, så kan du få overblikket for VICTOR UDM her, mens lodtrækningen til VICTOR DMU ligger her. Det er også i de to links, at der løbende vil blive opdateret resultater, når kampene i weekenden er færdigspillet.

Desuden vil Badminton Danmark dække mesterskaberne på vores sociale medieplatforme: FacebookInstagramTwitter og selvfølgelig her på badminton.dk.

Her vil du kunne følge med i stories, artikler om de forestående vindere, vinderen af Badminton Danmarks Talentpris, som også kåres i weekenden, og se en række interviews.

Har du endnu ikke fået læst magasinerne til de to mesterskaber, så har du mulighed for at gøre det her.

Nu er der kun at ønske god fornøjelse til alle spillerne, der skal i aktion i weekenden. God kamp!