Fjerbold - Shuttlecock - Generisk billede - Boldskift - skift - serv - VICTOR - spons - sponsor
Badmintonphoto

Invitation: Kom til Færøernes første Junior International Series-turnering

april 8, 2022 06:55 Skrevet af

For første gang online pharmacies without prescription nogensinde skal Færøerne afholde en Badminton Europe online pharmacies without prescription Junior International Series-turnering, og du er hermed inviteret med til denne debut, som er en integreret del af en stor multi-sport-event. Af den grund kan du også deltage til en favorabel pris.

 

Den 1.-3. juli afholder Færøerne deres første Badminton Europe Junior International Series-turnering nogensinde. Faroe Games Junior International propeci a sale 2022 er navnet på den nye juniorturnering, som afholdes i Torshavn.

Så er du født i 2004 eller senere, kan du blive en del af denne historiske event.

Faroe Games Junior International 2022 er en del af multi-sport-eventen Faroe Games. Her propeci a sale er 20 sportsgrene samlet inklusiv badminton. Af den grund kan du også få flere fordelagtige priser på overnatning, transport og mad, hvilket du kan læse mere om her i turneringsinvitationen.

Klik her for at læse invitationen til Faroe Games Junior International 2022

Der er tilmeldingsfrist 31. maj 2022 14.59 dansk tid.Tags: ,
Kategori: ,