Fjerbold - Shuttlecock - Generisk billede - Boldskift - skift - serv - VICTOR - spons - sponsor
Badmintonphoto

Invitation: Kom til Færøernes første Junior International Series-turnering

April 8, 2022 06:55 Skrevet af

For første gang nogensinde skal Færøerne afholde en Badminton Europe Junior International Series-turnering, og du er hermed inviteret med til denne debut, som er en integreret del af en stor multi-sport-event. Af den grund kan du også deltage til en favorabel pris.

 

Den 1.-3. juli afholder Færøerne deres første Badminton Europe Junior International Series-turnering nogensinde. Faroe Games Junior International 2022 er navnet på den nye juniorturnering, som afholdes i Torshavn.

Så er du født i 2004 eller senere, kan du blive en del af denne historiske event.

Faroe Games Junior International 2022 er en del af multi-sport-eventen Faroe Games. Her er 20 sportsgrene samlet inklusiv badminton. Af den grund kan du også få flere fordelagtige priser på overnatning, transport og mad, hvilket du kan læse mere om her i turneringsinvitationen.

Klik her for at læse invitationen til Faroe Games Junior International 2022

Der er tilmeldingsfrist 31. maj 2022 14.59 dansk tid.Tags: ,
Kategori: ,