Sara Thygesen - Maiken Fruergaard - Podcast - Badminton Danmark - Smil - Glæde
Badminton Danmark

‘Spørg mig om alt’: Hvad svarer Fruergaard/Thygesen mon på Axelsens spørgsmål?

April 12, 2022 11:30 Skrevet af

I Badminton Danmark Podcasts nye ’Spørg mig om alt’-episode sender Viktor Axelsen et spørgsmål af sted til episodens hovedpersoner Sara Thygesen og Maiken Fruergaard, som også svarer på lytterspørgsmål såsom: hvem der af damerne på landsholdstræningen bænker mest, hvordan de klarede sig i ungdomsrækkerne, og hvor mange toasts de har spist gennem tiden. Spørgsmålene er mange, og de kommer vidt omkring. Hør det hele, der hvor du lytter til podcasts.

 

I denne ‘Spørg mig om alt’-episode har vi besøg af Danmarks højest rangerende damedouble Maiken Fruergaard/Sara Thygesen, som svarer på spørgsmål fra lytterne – og fra Viktor Axelsen. Hør hvilke spørgsmål de bliver stillet, og ikke mindst hvad de svarer, der hvor du hører podcasts.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere udgaver af ‘Spørg mig om alt’

Fruergaard/Thygesen kommer ind på, hvem de ser op til, hvad de drømmer om at opnå med badmintonsporten, og hvad de drømmer om at opnå i 2022, som er begyndt resultatmæssigt hårdt for de danske damedouble.

Kort sagt, bliv endnu klogere på Maiken Fruergaard/Sara Thygesen på og uden for banen i denne udgave af ‘Spørg mig om alt’, som du kan finde i Badminton Danmarks podcastfeed.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , ,
Kategori: , , ,