Foto: Allan Høgholm

Bliv helt klar til midtugens VICTOR Final 4

April 19, 2022 13:01 Skrevet af

20. og 21. april står den på VICTOR Final 4, hvor Værløse, Vendsyssel, Højbjerg/ViaBiler og Skovshoved kæmper om guldet.

 

Vinderen af den bedste danske badmintonrække skal findes i de kommende dage i Brøndby Hallen.

Onsdag og torsdag bliver der afholdt VICTOR Final 4, hvor Værløse, Vendsyssel, Højbjerg/ViaBiler og Skovshoved er repræsenteret.

Køb billet til VICTOR Final 4 her

Der er fortsat mulighed for at få billetter til eventet ved at købe på Ticketmaster.dk. Både onsdagens semifinaler og torsdagens medaljekampe begynder klokken 18.

Har du ikke mulighed for at være i hallen, kan du følge med på Badmintonlife.dk, hvor kampene bliver livestreamet og kommenteret. Ellers har du mulighed for at følge med på badminton.dk samt Badminton Danmarks FacebookInstagram og Twitter , hvor der løbende vil blive opdateret med artikler, billeder og videoer.

Vil du inden kampene sættes i gang gerne blive klogere på de fire hold, kan du også det. Eksempelvis kan du læse VICTOR Final 4-magasinet, hvor alle trænerne snakker om deres muligheder i slutspillet.

Læs også: Nu kan du læse dette års VICTOR Final 4-magasin

Du kan også høre den seneste udgave af Badminton Danmarks podcast, hvor Mathias Christiansen, Julie Dawall, Line Kjærsfeldt og Lasse Mølhede deltog til en snak om VICTOR Final 4.

Holdopstillingerne til onsdagens semifinaler vil blive offentliggjort klokken 15.Tags: , , , ,
Kategori: , , , ,