Jonas Kildegaard, Badminton Danmark

Her er holdopstillingerne til VICTOR Final 4-semifinalerne

April 20, 2022 15:47 Skrevet af

Der venter nogle intense opgør, når semifinalerne ved dette års VICTOR Final 4 løber af stablen i Brøndby Hallen. Bliv klar til kampstart kl. 18.00 med et overblik over de fire semifinalisters holdopstillinger.

 

Hvem skal kæmpe om guldet i VICTOR Final 4-finalen?

Det afgøres i aften, når de dobbelte danmarksmestre fra Skovshoved tørner sammen med Højbjerg/ViaBiler i den første semifinale, mens grundspilsvinderne Vendsyssel står over for Værløse i den anden semifinale.

I den første herresingle mellem Vendsyssel og Værløse brager Victor Svendsen og Rasmus Messerschmidt sammen. I deres indbyrdes opgør i grundspillet trak Victor Svendsen det længste strå, så Rasmus Messerschmidt kan sammen med kampen for en finaleplads til Højbjerg også spille for revanche i kampen.

Køb billetter til VICTOR Final 4 her

Samtidigt bliver VICTOR Final 4 uden Skovshoveds herresinglespiller Rasmus Gemke. Han er stadigt plaget af sportsbrok i lysken, og han er derfor ikke at finde på holdkortet hos de forsvarende danmarksmestre.

På damesiden skal Kirsty Alison Gilmour (EU) fra Vendsyssel op mod Værløses Julie Dawall Jakobsen, og sidst de to mødtes, skulle kampen afgøres i tre sæt. Vendsyssel har været stærke i damesinglekategorien, hvilket Julie Dawall Jakobsen og Værløses anden damesingle, Amalie Cecilie Kudsk, skal forsøge at ændre på.

Carsten Mogensen og Joel Eipe er igen på semifinaleprogrammet for Skovshoved med nye makkere i dobbeltkategorien sammenlignet med sidste års Final 4. For Mogensen venter der sammen med Lasse Mølhede et spændende opgør mod Karan Rajan Rajarajan og Anders Skaarup Rasmussen fra Højbjerg/ViaBiler, der har haft succes i de seneste kampe i grundspillet.

Klik her og se VICTOR Final 4-semifinalerne live på Badmintonlife.dk

Lasse Mølhede og Anders Skaarup Rasmussen står ligeledes over for hinanden i mixeddouble med Sara Lundgaard for Skovshoved og Selena Piek (EU) for Højbjerg/ViaBiler. Dog skal Højbjerg/ViaBiler jagte en finaleplads uden prominente navne som Kim Astrup og Hans-Kristian Solberg Vittinghus på holdkortet.

Der er et hav af gode badmintonkampe på programmet i VICTOR Final 4-semifinalerne. Begge semifinaler skydes i gang kl. 18.00 og spilles samtidigt. Følg med på Badmintonlife.dk, hvor der er gratis livestream og kommentering af kampene.

Følg Final 4 med artikler, billeder og videoer på badminton.dk samt Badminton Danmarks FacebookInstagram og Twitter

Herunder er holdopstillingerne til semifinalekampene mellem Skovshoved og Højbjerg/ViaBiler, samt Vendsyssel og Værløse.

Skovshoved – Højbjerg/ViaBiler

1.MD

Lasse Mølhede/Sara Lundgaard vs. Anders Skaarup Rasmussen/Selena Piek (EU)

2.MD

Joel Eipe/Mette Poulsen vs. Mads Vestergaard/Rikke Søby Hansen

1.DS

Kristin Kuuba (EU) vs. Line Kjærsfeldt

2.DS

Sophia Grundtvig vs. Amalie Schultz Terp-Nielsen

1.HS

Axel Henrik Parkhøi vs. Ygor Coelho (udl.)

2.HS

Daniel Lundgaard vs. Karan Rajan Rajarajan

1.DD

Mette Poulsen/Sara Lundgaard vs. Rikke Søby Hansen/Selena Piek (EU)

1.HD

Joel Eipe/Daniel Lundgaard vs. Mads Vestergaard/Emil Lauritzen

2.HD

Carsten Mogensen/Lasse Mølhede vs. Karan Rajan Rajarajan/Anders Skaarup Rasmussen

Hør Final 4-optakt i det seneste afsnit af Badminton Danmarks podcast

 

Vendsyssel – Værløse

1.MD

Mathias Christiansen/Cheryl Seinen (EU) vs. Mathias Thyrri Jørgensen/Mai Surrow

2.MD

Robin Tabeling (EU)/Debora Jille (EU) vs. Andreas Søndergaard/Amalie Cecilie Kudsk

1.DS

Kirsty Alison Gilmour (EU) vs. Julie Dawall Jakobsen

2.DS

Beiwen Zhang (udl.) vs. Amalie Cecilie Kudsk

1.HS

Victor Svendsen vs. Rasmus Messerschmidt

2.HS

Magnus Johannesen vs. Ditlev Jæger Holm

1.DD

Cheryl Seinen (EU)/Debora Jille (EU) vs. Julie Finne-Ipsen/Mai Surrow

1.HD

Robin Tabeling (EU)/Victor Svendsen vs. Andreas Søndergaard/Emil Hybel

2.HD

Zvonimir Durkinjak (EU)/Mathias Christiansen vs. Mathias Thyrri Jørgensen/Ditlev Jæger Holm

Læs også: Nu kan du læse dette års VICTOR Final 4-magasinTags: , , , , , , ,
Kategori: , , , , ,