De danske badmintonlandshold og landstrænere vil de kommende tre år fortsætte med at have Danisa-logoet på brystet, når de deltager ved turneringer og mesterskaber, da Badminton Danmark og Danisa har indgået en forlængelse af samarbejdet.

 

Siden 2015 har Danisa udvist et ekstraordinært engagement i dansk badminton ved at sponsorere flere danske spillere og de danske landshold samt landstrænere. Det engagement fortsætter omkring herre- og damelandsholdet og landstrænerne indtil 31. december 2024.

Samarbejdet har de foregående syv år været særdeles succesfuldt for begge parter. Danisa har styrket deres position på det kinesiske marked gennem badmintonsportens popularitet, mens Badminton Danmark har kunne investere i udvikling af setuppet omkring landsholdene og landstrænerne.

Ambitionen er naturligvis, at denne udvikling skal fortsætte. Det er der stor tiltro til nok skal lykkes, og det er der en speciel årsag til.

– Vi har gennem de seneste syv år oparbejdet et rigtig godt samarbejde, fællesskab og tillid til Danisa. De ved, hvad vores udfordringer er, og hvad vi kæmper for, hvilket er udvikling og badminton i verdensklasse. Den fælles forståelse er helt unik, og det er et ønskescenarie at fortsætte samarbejdet med en partner, som vi har opbygget en langvarig relation til. Både professionelt og personligt, siger Badminton Danmarks direktør, Bo Jensen.

For Danisa gav en fortsættelse af samarbejdet også sig selv.

– Vi er kun blevet bekræftet i hen over de seneste syv år, at Danisa og Badminton Danmark besidder samme værdier og engagement i at skabe de bedst mulige rammer for hinanden. Derfor er vi rigtig glade for, at vi kan bibeholde vores position i badmintonsporten og derigennem styrke vores position i Asien, som er vores kernemarked, ligesom vi forhåbentlig kan fortsætte med at skabe udvikling og resultater for dansk badminton, siger Erik Bresling, direktør for Danish Speciality Foods AAL DK A/S and Danish Speciality Foods CPH DK ApS Danisa.