I Badminton Danmark Podcasts nye episode kan du lære det danske Uber-Cup hold meget bedre at kende. Julie Dawall, Line Chistophersen og Freja Ravn har taget den gode stemning fra holdet med ind i studiet og fortæller om fællesskab, hvilke typer holdet består af, og hvordan det er at træne op til et stort mesterskab som hold. Hør det hele, der hvor du lytter til podcasts.

Singlespillere Julie Dawall og Line Christophersen har sammen med damedoublespiller Freja Ravn sagt ja til at repræsentere hele det danske Uber-Cup hold i det nyeste afsnit af Badminton Danmark Podcast.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere podcastepisoder

Uber-Cup holdet er en god blanding af forskellige spillere og ikke mindst personer, der hver især bidrager med humor, seriøsitet og støtter hinanden fuldt ud, hvilket har en stor betydning for spillet fortæller Freja Ravn.

Den unge damedoublespiller blev skadet kort før afgang, og hun deltager derfor ikke til Thomas og Uber-Cup i Thailand, men havde stadig massere at fortælle om holdets sammenhold.

Læs også: Korsbåndskade tvinger Uber-Cup holdet til udskiftning

De tre spillere lægger vægt på den gode energi som holdet har med sig lige meget hvor de tager hen, og at der bliver brugt lige så mange kræfter på at sidde ude bag ved banen og heppe, som der bliver brugt inde på banen.

De tre spillere deler også fire titler ud, og her fortæller de hvem holdets mor er, hvem der er den største snacker, hvem der slår hårdest og ikke mindst, hvem der har det største konkurrencegen.

 

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.