Rasmus Kjær i interview med Badminton Danmark Podcast
Rasmus Kjær, Badminton Danmark

Rasmus Kjær om at starte nyt makkerskab op med Frederik Søgaard: – Vi er blevet bekræftet i, at det er det rigtige

May 17, 2022 09:00 Skrevet af

Rasmus Kjær og Frederik Søgaard blev sat sammen i januar som en del af de nye doublekonstellationer. I Badminton Danmark Podcasts nyeste episode fortæller Rasmus Kjær om hans aspekter af at starte et nyt makkerskab op, og hvad han har af håb og drømme for ham og Søgaard. Hør det hele, der hvor du lytter til podcasts.

De to landsholdsspillere har haft en hård start i deres opstart som ny herredouble. Den fastfrosne rangliste har gjort, at Kjær og Søgaard ikke har kunne deltage i nogle af de store turneringer på world-touren, men Kjær holder hovedet oppe.

– Det er svært at starte nyt makkerskab lige nu. Vi mener, vi har et niveau, vi ikke helt kan få lov til at spille på, grundet den frosne rangliste. Men man kan sige, hvis vi ikke kan vise, at vi kan vinde nogle af de turneringer, som vi selv synes, vi er for gode til at spille, jamen så er vi ikke for gode, fortæller Rasmus Kjær i Badminton Danmark Podcast.

De to herrer har begge før prøvet at skulle skifte makker, og i podcasten fortæller Kjær, at det kan være en intens men god proces.

-Der er rigtig meget personlig udvikling i det at starte et nyt makkerskab op. Det tager år før sådan noget er helt på plads, men Søgaard og jeg kan virkelig noget sammen og vi supplerer hinanden rigtig godt, siger herredoublespilleren.

-Hver gang vi prøver noget til træningen og det så lykkedes, jamen så bliver vi bare mere og mere bekræftet i, at det er det rigtige, vi har gang i, fortæller Kjær.

Lyt til podcasten og hør også om hvilke spilleteknikker Kjær ser som deres styrker, og hvilke mål de har for 2022.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: , , ,
Kategori: , ,