Mads Conrad og Mads Pieler Kolding
Badmintonphoto

Mads Conrad-Petersen:- Jeg var stolt af min karriere, men der skulle ske noget nyt

maj 24, 2022 09:00 Skrevet af

Den nu 34-årige Mads Conrad-Petersen stoppede sin tid på landsholdet i maj 2020. Det var en opløst herredouble, COVID-19 og et behov om en kontrastfyldt hverdag, der endte med at påvirke udfaldet af Mads Conrads beslutning om at sige stop med sporten.

 

I Badminton Danmarks nyeste podcastepisode fortæller den tidligere herredoublespiller Mads Conrad om sin tid som landsholdsspiller. I episoden kommer lytterne med om bagved Mads Conrads valg om at stoppe, og hvilke tanker han gjorde sig i processen.

Lyt til den seneste podcastepisode med Mads Conrad her

EM-vinderen (2016) har også taget sin Top 3-liste med over de største øjeblikke i karrieren. Her kan man blandt andet høre om et All England, hvor det var en syg Mads Conrad, der sammen med sin daværende makker Mads Pieler Kolding på magisk vis fik slået verdensetterne.

– Mine forældre havde sagt, at jeg bare skulle spise en masse Tuc-kiks, inden jeg gik ind på banen. Det var en syg oplevelse, Kolding og jeg kiggede kun på hinanden og registrerede ikke, hvad vi lavede, fordi vi skulle bare igennem kampen, fortæller Mads Conrad.

Læs også: Mads Conrad stopper endegyldigt sin karriere

Udover en masse gode minder og en lang og sejrfyldt badmintonhistorik, så lærer lytterne også Conrad at kende i hans nuværende hverdag som cheflandstræner i Hillerød og tysk herredoubletræner.

Lyt til podcasten og hør også, hvad cheflandstræner Kenneth Jonassen havde at sige om Conrads tid på banen.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.Tags: ,
Kategori: , ,