I Badminton Danmark Podcasts nye ’Spørg mig om alt’-episode er den nordjyske landsholdsspiller Victor Svendsen dagens hovedperson. Svendsen svarer på lytterspørgsmål såsom: hvem der er den dårligste padelspiller i familien, hvilke tricks han har under en stresset kamp, og hvordan han kom i gang med at spille badminton. Hør det hele, der hvor du lytter til podcasts.

 

I denne ‘Spørg mig om alt’-episode har vi besøg af den energiske herresinglespiller Victor Svendsen, som svarer på spørgsmål fra lytterne. Hør hvilke spørgsmål han bliver stillet, og ikke mindst hvad han svarer, der hvor du hører podcasts.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere udgaver af ‘Spørg mig om alt’

Svendsen fortæller i dagens podcasts, at han faktisk startede ud som venstrehåndet, men at der var en hel særlig person, der fik ham omvendt til at spille med højre. Den 26-årige DM-vinder fra 2021 fortæller også sin hemmelighed bag ’gul greb’, og hvad han går og drømmer om med sin karriere.

Kort sagt, bliv endnu klogere på Victor Svendsen på og uden for banen i denne udgave af ‘Spørg mig om alt’, som du kan finde i Badminton Danmarks podcastfeed.

Husk også at holde øje med vores sociale medier, og hvornår det næste gang er tid til at stille alle jeres spørgsmål til en landsholdsspiller.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.