Badminton Danmark

Glade frivillige til VICTOR DENMARK MASTERS: – Det er sjovt at være med

June 9, 2022 14:34 Skrevet af

16-årige Bertram Steen Trolle og 51-årige Mette Lüthgens Petersen er frivillige linjedommere ved denne uges VICTOR DENMARK MASTERS.

 

Over 100 frivillige hjælper til fra torsdag til søndag, når VICTOR DENMARK MASTERS afholdes i Royal Stage i Hillerød.

Mette Lüthgens Petersen er foreningsaktiv i Hillerød Badmintonklub, og hun har sammen med tre andre personer været tovholdere i klubben for at få frivillige til at bakke op om denne uges turnering.

– Jeg har været en del af det frivillige foreningsliv i alle mine voksne år. Jeg synes, det er fedt, og jeg mærker glæden ved at gøre noget for andre, fortæller hun.

Læs også: Program, lodtrækning og billetter: Bliv klar til VICTOR DENMARK MASTERS

Op til VICTOR DENMARK MASTERS har hun stået for at lokke frivillige til, holde overblik over om alle vagterne blev besat samt købt drikkevarer og forplejning ind til de frivilliges rum, hvor der kan holdes pause.

Under turneringen sidder hun som linjedommer fra morgen til aften alle fem dage, men generelt er vagterne delt op i tre sessioner af fem timer i løbet af en dag, som folk kan byde ind på.

Det har 16-årige Bertram Steen Trolle eksempelvis gjort. Han spiller til daglig i Hillerød Badmintonklub og greb muligheden for at støtte klubben og byde ind med opgaver. Han har tidligere hjulpet til ved seniorholdkampe i 1. division, men det er første gang, han hjælper til ved så stor en turnering.

– Jeg synes, det er sjovt at være med. Det er selvfølgelig lidt angstprovokerende, at det er en masse folk fra udlandet, men jeg synes, det er rigtig sjovt og spændende at se alle mulige forskellige spillere, som man måske ikke er så vant til at se, siger han og roser sammenholdet blandt de frivillige.

– Vi kender hinanden rigtig godt, for stort set alle kommer fra klubben. Så jeg kender rigtig mange af dem, og vi hygger os jo bare. Både når vi dømmer linjer, men også når vi står sammen og venter, indtil vi skal ind.

Klik her for at følge livescore fra VICTOR DENMARK MASTERS

Stemningen i det at være frivillig er også noget, der bliver fremhævet hos Mette Lüthgens Petersen.

– Folk kommer og er glade og byder ind, hvad de nu skal. Og så at gøre det muligt for andre at kunne arrangere eller deltage i sportsgrenen og nyde den. Jeg synes bare, det er en fornøjelse at se glade folk dyrke deres sport, siger den 51-årige Mette Lüthgens Petersen.

VICTOR DENMARK MASTERS bliver spillet torsdag 9. juni til søndag 12. juni. Turneringen er kategoriseret som en International Challenge.Tags: , , ,
Kategori: , ,