Allan Høgholm - Badminton Danmark - logo - arena - hal - design - designmanual - navn - fjerdbold - bane - mørke
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Christian Fischer bliver ny Kredsansvarslig Vest-repræsentant

June 28, 2022 07:45 Skrevet af

Christian Fischer er blevet udpeget som ny Kredsansvarlig Vest-repræsentant for de næste to år.

 

Badminton Danmarks hovedbestyrelse har fået nyt medlem. Vestkredsene (Fyn, Sønder-, Midt- og Nordjylland) har således udpeget Christian Fischer fra Kolding til at afløse Jeanette Birkelund som Kredsansvarlig Vest-repræsentant.

Christian Fischer er tidligere formand i Lunderskov Badmintonklub. Han er dog stadig aktiv i klubben, da han i over 20 år har været træner, og stadig er det. Han er samtidig hyppigt i andre haller, da han spiller i Kolding og er formand for Odense Badmintonhal.

Det skete på gårsdagens hovedbestyrelsesmøde, som var det første efter repræsentantskabsmødet lørdag den 11. juni. Vestkredsene skal i lige år orientere om deres kredsrepræsentant, hvilket de nu har gjort. Kredsrepræsentanterne er udpeget for en to-årig periode.Tags: ,
Kategori: , ,