Foto: Allan Høgholm

Programmet til Badmintonligaen 22/23 er fastlagt

June 29, 2022 08:00 Skrevet af

20. september skydes den nye sæson i Badmintonligaen i gang, og du kan godt glæde dig, for der er lagt op til en masse fede runder. I næste sæson finder vi blandt andet ud af, om KMB2010 efter mange års fravær i Badmintonligaen kan drille de bedste hold i Danmark, om Vendsyssel kan forsvare guldet, hvem der kvalificerer sig til VICTOR Final 4 og meget mere.

 

Der venter endnu en spændende sæson, når Badmintonligaen begynder igen 20. september, hvor nogle hold drømmer om VICTOR Final 4, mens målet for andre hold er at sikre sig endnu en sæson i ligaen.

Allerede i første runde venter interessante opgør.

Få overblikket over de syv første offentliggjorte runder i Badmintonligaen i næste sæson

I Nordjylland server sidste års guldvindere fra Vendsyssel den nye sæson i gang mod Gentofte. Selvom VEB’erne som forsvarende mestre har favoritværdigheden, så kan man bestemt ikke udelukke, at Gentofte sejrer. De vandt nemlig den indbyrdes kamp sidste år 6-3.

I Værløse kommer Højbjerg/ViaBiler på besøg. Begge hold kvalificerede sig sidste år til VICTOR Final 4, og her kunne Højbjerg tage hjem med sølvmedaljer om halsen, mens Værløse gik tomhændet hjem.

Længere sydpå skal Solrød Strand i aktion mod Odense OBK. De to hold spillede sidste år en tæt kamp, hvor Odense OBK trak det længste strå og vandt snævert 5-4.

På Badmintonlife kan du følge med på livescore fra alle kampe i Badmintonligaen

Aarhus AB var tæt på at give afkald på deres ligaplads. De vandt dog kvalifikationskampen mod Hvidovre, hvorfor de stadig er at finde i Badmintonligaen. I første kamp skal de en tur over Storebælt, hvor Skovshoved venter. Netop Skovshoved viste stor klasse i sidste sæson og formåede som det eneste hold at komme igennem grundspillet ubesejret.

I sidste sæson var KMB2010 overlegne i 1. divisions slutspil og sikrede sig dermed en plads i Badmintonligaen. I første runde skal ligaoprykkerne forsøge at drille det veletablerede ligahold fra Team Skælskør-Slagelse, der sidste år endte på en sjetteplads i Badmintonligaen.

Herunder kan du få et overblik over programmet for første runde af Badmintonligaen:

  • Skovshoved – Aarhus AB
  • Solrød Strand – Odense OBK
  • Team Skælskør-Slagelse – KMB2010
  • Vendsyssel – Gentofte
  • Værløse – Højberg/ViaBiler


Tags: , ,
Kategori: , , ,