Relationsstærk og empatisk direktør søges til Badminton Danmark

July 1, 2022 11:40 Skrevet af

Det er nu muligt at søge om et direktørjob i Danmarks tredjemest profilerede sport, og du får afgørende betydning for den fremadrettede udvikling af badminton. 

 

Badminton Danmark er på udkig efter en ny direktør, efter forbundet og Bo Jensen stoppede samarbejdet i maj.

Siden da har rekrutteringsvirksomheden Hansen Toft været i tæt dialog med hovedbestyrelsen og administrationen om at udarbejde en jobannonce, som nu ligger klar.

Hovedbudskabet er, at Badminton Danmark søger en relationsstærk, empatisk og samlende leder til at videreudvikle forretningen og drive en forandring mod højere grad af fællesskabsfølelse og sammenhængskraft i dansk badminton.

Du tilbydes et direktørjob i Danmarks tredjemest profilerede sport, og du får afgørende betydning for den fremadrettede udvikling af badminton. Du får ca. 25-30 rejsedage årligt i internationalt regi og kommunikerer derfor flydende på engelsk. Derudover får du rejsedage rundt i Danmark til diverse møder og arrangementer.

Klik her for at læse hele jobannoncen, hvor du også kan læse mere om, hvordan du søger jobbet

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Research & Management Consultant Majbrit Kock Andersen på 26 28 38 21 til og med torsdag d. 7. juli og igen fra mandag d. 1. august.

Ligeledes kan du kontakte Partner & Co-Owner hos Hansen Toft, Anders Malthe Lauridsen, på 26 79 59 04 fra torsdag d. 4. august.Tags: , ,
Kategori: , ,