Hjem » Landshold og elite » Ungdom - Om ungdomslandsholdene - UEM - 2020 - RSL - Mille
Fra UEM 2020, Badminton Danmark

Efter to aflyste UVM’er: Ungdomsspillere tager på elitetræningslejr i Indonesien og Malaysia

July 6, 2022 11:39 Skrevet af

I december tager nogle af landets største badmintontalenter på to ugers elitetræningslejr i Indonesien og Malaysia for at få erfaringer med at spille og træne under uvante forhold, samt se hvordan de unge asiatiske spillere træner. Elitetræningslejren kommer som konsekvens af de aflyste ungdomsverdensmesterskaber.

 

Ungdomsverdensmesterskaberne er vigtige for de unge danske spillere at deltage i. Her prøver de kræfter med internationale spillere i haller, der ofte er større og med mere vind, end de er vant til. Det er en vigtig del af spillernes udvikling.

Desværre har BWF aflyst de to seneste UVM’er grundet Covid-19, og derfor har de unge danske talenter ikke haft mulighed for at få den erfaring. Men det gør de nu.

Badminton Danmarks har nemlig udtaget 18 unge talenter til en Elitetræningslejr den 5.-20. december 2022. Først en uge i Indonesien og derefter en uge i Malaysia.

– Vi er meget glade for, at vi i samarbejde med Team Danmark kan nyttiggøre de midler, vi har sparet på grund af de aflyste UVM’er, til at lave denne unikke træningstur til Asien for vores største talenter. Det bliver en kæmpe oplevelse og erfaring for vores spillere at spille og træne under uvante forhold og måle sig mod nogle af Asiens bedste ungdomsspillere, udtaler talentudviklingschef Lars Uhre.

 

De udtaget spillere er:

Sofie Karmann, Gentofte

Benedicte Sillassen, Skovshoved

Frederikke Østergaard, Kolding

Anna Siess Ryberg, Hvidovre

Mette Werge, Hvidovre

Simona Pilgaard, Odense

Signe Schulz, Højbjerg

Natasja Anthonisen, Højbjerg

Clara Løber, Højbjerg

Clara Graversen, Solrød

 

Drenge:

Victor Kauffmann, Gentofte

William Kryger Boe, Odense

Christian Faust Kjær, Odense

Mads Vestergaard, Højbjerg

Marcus Rindshøj, Solrød

Mads Juel Møller, Højbjerg

Magnus Johannesen, Hjørring

Jakob Houe Andersen, HøjbjergTags: , ,
Kategori: , , , , ,