Grand Prix Circuit - Svendborg - Vinder - Sejr - Podium - Podie - Andreas Søndergaard - Jesper Toft - Oliver Geisler - Mads Gadegaard
Badminton Danmark

Optakt til Højbjerg Elite Grand Prix Circuit

September 1, 2022 14:34 Skrevet af

Få overblik over seedninger, kampprogram og lodtrækningen til weekendens Elite Grand Prix Circuit.

 

Så er det tid til sæsonens første Grand Prix Circuit-turnering.

Fredag til søndag går det løs i Højbjerg, hvor der er masser af talenter krydret med nogle af de danske landsholdsspillere.

Se kampprogrammet her

De første kampe spilles fredag klokken 12, hvor kvalifikationsrunderne afholdes.

I herresingle er Magnus Johannesen førsteseedet, mens hans kollega på Brøndby-træningen Mads Christophersen er bundseedet.

Frederikke Lund er førsteseedet i damesinglekategorien foran Amalie Schulz. Lund vandt sidste sæson finalestævnet i Svendborg.3

Få overblik over lodtrækningen her

Det samme gjorde Andreas Søndergaard og Jesper Toft, som i Højbjerg er andenseedet. De topseedede er landsholdsparret Rasmus Kjær og Frederik Søgaard.

Damedoublerækken byder på endnu et landsholdspar, der er førsteseedede i form af Amalie Schulz og Christine Busch. Andenseedet er Mai Surrow og Julie Finne-Ipsen.

Se programmet for Grand Prix Circuit i 22/23-sæsonen

Sidste sæsons vindere af finalestævnet i mixeddouble er også med i weekendens Elite Grand Prix i Højbjerg. Men denne gang spiller Sebastian Bugtrup og Iben Bergstein ikke sammen. Bugtrup er 3./4. seedet med Mai Surrow, mens Bergstein er 3./4. seedet med Andreas Søndergaard. Topseedet er Rasmus Espersen og Christine Busch, mens Jesper Toft og Clara Graversen er andenseedet.

Spillerne kan samle point i fire Elite Grand Prix Circuit-turneringer samt to mesterrækketurneringer.

Efter de samlet set seks turneringer vil de otte bedst placerede i hver kategori automatisk være kvalificeret til Grand Prix Circuit-finalestævnet i Svendborg.Tags: ,
Kategori: , , ,