Badminton Danmark Podcast kigger et helt år frem, hvor VM i Royal Arena står for døren i august næste år. Men selvom der er et helt år til verdensmesterskabet, så kan danskerne se frem til et år fyldt med badminton, fortæller kommunikations- og pressechef Jonas Kildegaard. Hør i denne uges episode, hvordan du kan blive en del af VM 2023-stemningen på hjemmebane, og hvornår og hvordan billetsalget begynder.

 

Du behøver heldigvis ikke at vente helt til august 2023 for at få VM-stemning. For i løbet af de næste 11 måneder vil Badminton Danmark markere værtskabet på hjemmebane på flere forskellige måder.

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

Det kan du høre om i denne uges episode af Badminton Danmark Podcast, hvor kommunikations- og pressechef Jonas Kildegaard er gæst.

Jonas Kildegaard kommer ind på, hvordan forbundet vil komme ud til danskerne på tværs af aldersgrupper ud fra devisen om, at badminton er for alle hele livet.

Derfor vil Badminton Danmark forsøge at komme ud til skoler, ungdomsspillere, spillere i 60+-kategorien gennem forskellige VM-aktiviteter, ligesom København vil få besøg af den mobile AirBadminton-bane, som også var på tur i Aarhus i forbindelse med Thomas & Uber Cup på hjemmebane.

Hør om alle tiltagende nedenfor eller se under afspilningsboksen, hvordan du finder episoden på den platform, hvor du lytter til podcasts.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.