Det nye bestyrelsesmedlem i Badminton Danmark har brugt masser af år i badmintonsporten som træner, bestyrelsesmedlem og konsulent.

 

49-årige Bo Wendel er ny bredde- og udviklingsansvarlig i Badminton Danmarks hovedbestyrelse. Indtil videre er han konstitueret frem til det næste repræsentantskabsmøde, hvor han har mulighed for at blive valgt permanent.

Bo Wendel har beskæftiget sig med badminton hele sit liv. Han spillede selv som knægt, og siden han var 18 år, har han været bestyrelsesmedlem i to badmintonklubber.

Læs også: Bestyrelsesmedlem i Badminton Danmark trækker sig

Han har været med til at kickstarte Hjerting IF, hvor han som formand har et tæt samarbejde med Badminton Esbjerg.

Han har også været badmintontræner i mange år i Vejen Badmintonklub, konsulent for DGI samt sælger for RSL. Nu glæder han sig til at skrive titlen som bestyrelsesmedlem på CV’et.

– Jeg er en badmintonnørd og bruger rigtig meget tid på sporten. Jeg brænder for at gøre en forskel, og jeg er god til at få ting til at ske, for der er ikke langt fra tanke til handling hos mig, siger Wendel.

Han overtager posten som bredde- og udviklingsansvarlig i hovedbestyrelsen fra Jonas Sørig, som 29. august valgte at trække sig.