Michael Kjeldsen - Højbjerg - Mads Vestergaard - Badmintonliga - Anders Skaarup - Højbjerg
Tine Bay, Højbjerg Badminton Klub

Fire hold er ubesejret efter anden runde af Badmintonligaen

september 22, 2022 22:48 Skrevet af

Afstanden mellem top og bund vokser i Badmintonligaen, det står klart efter anden runde af Badmintonligaen. Solrød Strand, Skovshoved, Vendsyssel og Højbjerg har lagt sig i spidsen af tabellen efter to runder af Badmintonligaen, og alle de hold har endnu tilgode at tabe et ligaopgør i denne sæson. 

 

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

På hjemmebanen i Odense måtte hjemmeholdet se sig slået af et sprængfarligt Skovhoved-mandskab. Til trods for et nederlag på 3-6 kan Odense OBK glæde sig over, at de med tre sejre nu er kommet på pointtavlen i det samlede regnskab.

De tre point sikrede blandt andre Maiken Fruergaard/Adam Hall i mixeddouble samt Christian Faust Kjær, der vandt aftenens 2. herresingle mod Mads Christophersen 21-19, 12-21, 21-18.

Med den forholdsvis store sejr sikrer ’skovserne’ sig en plads i den øverste del af tabellen, mens Odense må tage til takke med sidstepladsen.

’Tsunamien’ fra Solrød Strand red videre på den gode bølge fra første runde og vandt aftenens holdkamp mod Gentofte. To af de helt store stjerner på Solrød Strand-holdet Mia Blichfeldt og Alexandra Bøje vandt begge deres kampe, mens også Solrøds Frederikke Lund og Nhat Nguyen vandt hver deres single.

U15 EM spilles i disse dag, klik her og læs, hvordan det går!

I Danmarks næststørste by blev aftenens tætteste holdkamp spillet, da Aarhus AB stod overfor Værløse. På forhånd havde Aarhus ABs træner, Thomas Damsgård, forudset, at det ville blive meget tæt – og det blev det. Efter otte kampe stod det 4-4, hvorfor den sidste kamp ville blive afgørende.

Den kamp stod mellem Aarhus AB’s David Kim Kristensen/Ben Lane og Christopher Vittoriani/Andreas Søndergaard. Til stor glæde for udeholdet vandt de sidste og afgørende kamp.

Se stillingen i Badmintonligaen efter anden runde

Også Michael Kjeldsen kan være glad for, at hans tropper vandt på hjemmebane mod Team Skælskør-Slagelse. Med den sejr sikrer sidste års sølvvindere sig en god start på den nye sæson.

Amalie Magelund fra TSS vandt som den eneste hendes to kampe. I mixeddouble besejrede hende og makkeren Frederik Søgaard landsholdskollegerne Kim Astrup/Rikke Søby, mens Amalie Magelund sammen med Alyssa Tirtosentono vandt første damedouble mod Amalie Schulz/Selena Piek.

I Kastrup-Magleby led hjemmeholdet et nederlag til Vendsyssel, der er forsvarende mestre. Trods et ihærdigt forsøg lykkedes det ikke KMB2010 at drille mesterholdet, der vandt kampen 8-1.

Det lykkedes således det nordjyske hold at sikre sig en masse point til tabellen, og dermed ligger de sig i top-3 i grundspillets tabel.

Tredje runde af Badmintonligaen spilles tirsdag d. 4. oktober.Tags: , , , , , , , , , ,
Kategori: , ,