Mia Blichfeldt. Badmintonligaen
Berit Schau Nielsen, Solrød Strand Badmintonklub

Solrød Strand knuser Værløse, mens Skovshoved smider ligaføringen

October 6, 2022 22:29 Skrevet af

Fjerde runde i Badmintonligaen byttede rundt på stillingen i toppen. Skovshoved smed ligaføringen med et smalt nederlag til Team Skælskør-Slagelse, mens Højbjerg/ViaBiler med en sejr over KMB2010 endnu er ubesejrede.

 

Efter sidste uges triumf mod Vendsyssel skulle Team Skælskør-Slagelse forsøge at bygge videre på det flotte resultat mod det ubesejrede tophold, Skovshoved. Det blev en tæt affære på 5-4 til hjemmeholdet, der således bryder Skovshoveds sejrsstime.

Allerede fra start viste Team Skælskør-Slagelse muskler mod to sejre i mixeddouble, men Line Christophersen bragt Skovshoved tilbage på sporet. Også Rasmus Gemke vandt sin kamp for gæsterne. Fire kampe gik i tre sæt, og her formåede hjemmeholdet at stå distancen og hive en sejr hjem for anden uge i træk.

Odense OBK havde endnu ikke sejret i denne sæson af Badmintonligaen, men i fjerde runde og på hjemmebane mod Gentofte lykkedes det endelig for fynboerne. Med en overbevisende sejr på 7-2 kravler Odense OBK væk fra den truende nedrykningsstreg.

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

To kampe gik i tre sæt, der gik til hvert holds fordel: Adam Hall/Maiken Fruergaard fra Odense OBK slog Kasper Antonsen/Christine Busch Andreasen i en tæt kamp med cifrene 21-19, 19-21, 21-18. I herredouble tog Gentofte sejren med Rasmus Prasz Espersen/Matthias Kicklitz.

Højbjerg/ViaBiler er stadig ubesejrede. KMB2010 har stadig første sejr til gode. Sidste års sølvvindere dominerede doublekategorien, da det blev til sejr i begge mixed- og herredoublekampe samt i damedouble.

Til gengæld udfordrede KMB2010 i singlekategorien, hvor de vandt tre kampe. Kun Karan Rajan Rajarajan vandt sin herresingle for Højbjerg/ViaBiler med 21-12, 21-18 over Patrick Seitzberg Abildgaard.

Læs også: Skovshoved og Højbjerg i spidsen: Sådan gik Badmintonligaens 3. runde

Også Værløse gik ind til aftenens opgør mod Solrød Strand med en god sejrsstime, men VB mødte et knusende Solrød Strand, der rejser sig ovenpå forrige rundes nederlag. Flere kampe bød dog på dramatik og tætte kampe, hvor den tabende part i et sæt sjældent havde under 15 point.

I damesingle vinder Mia Blichfeldt knebent mod Julie Dawall Jakobsen med 21-18, 22-20, og i damedouble stod de to igen over for hinanden i et tæt opgør. Sammen med Alexandra Bøje snupper Blichfeldt sejren over Dawall og makkeren Amalie Cecilie Kudsk med 25-23, 19-21, 21-18.

Mestrene fra Vendsyssel skulle også tilbage på sejrssporet, og det lykkedes i Aarhus. Storsejren på 7-2 blev cementeret med en vild afslutning, hvor Debora Jille/Cheryl Seinen slår Aarhus ABs Gabriela Svetoslavova Stoeva/Stefnia Svetoslavova Stoeva med 18-21, 23-21, 21-19.

Klik her og få overblik over alle kampene i Badmintonligaen

Herunder kan du få et overblik over programmet for fjerde runde af Badmintonligaen 2022/2023:

  • Team Skælskør-Slagelse vs Skovshoved: 5-4
  • Aarhus AB vs Vendsyssel: 2-7
  • Odense OBK vs Gentofte: 7-2
  • KMB2010 vs Højbjerg/Via Biler: 3-6
  • Solrød Strand vs Værløse: 8-1

Tirsdag d. 8. november serves Badmintonligaen i gang igen, hvor der blandt andet venter et brag af en kamp mellem sidste års finalister, Vendsyssel og Højbjerg/ViaBilerTags: , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,