Både Jonas Kudsk og Oliver Lau Andersen er seedet højt i to kategorier ved weekendens Grand Prix Circuit-turnering.

 

Sæsonens tredje Grand Prix Circuit-turnering står for døren – denne gang i Hillerød.

Rasmus Messerschmidt, som skiftede til netop Hillerød inden sæsonen, kan bryste sig af at være topseedet i herresinglekategorien. Han dominerede sidste sæsons Grand Prix Circuit-turneringer og endte som sejrherre i mange af dem.

Skal det lykkes at vinde sin første Grand Prix-turnering i denne sæson, kræver det måske, at han slår Søren Toft Hansen, som er andenseedet til turneringen.

Se kampprogrammet her

I damedoublerækken finder vi også et seedet par fra Hillerød. Johanna Magnusson og Julie Messerschmidt er bundseedet, mens Amanda Aarrebo Petersen og Anne Mourtisen er førsteseedet.

Sofie Karmann er topseedet i damesinglekategorien, hvor Laura Fløj Thomsen er andenseedet.

Jonas Kudsk er seedet højt i to kategorier. I herredouble er han førsteseedet sammen med Calvin Lundsgaard Kvolbæk, mens Kudsk i mixeddouble er andenseedet med Anne Madsen. De to blev U19-danmarksmestre i mixeddoublerækken i april.

Stream live fra turneringen på Hillerød Badmintonklubs Youtube-kanal

Ligesom Kudsk har Oliver Lau Andersen også tilegnet sig to høje seedninger. Han er topseedet i mixeddouble med Mette Werge og andenseedet i herredouble sammen med Tobias Stegman Rønbøg.

De første kampe, som er kvalifikationskampe, begynder fredag klokken 16. Selve hovedturneringen begynder lørdag klokken 10, mens søndagens sidste finaler efter planen sættes i gang klokken 14.

Se programmet for Grand Prix Circuit i 22/23-sæsonen

Spillerne kan samle point i fire Elite Grand Prix Circuit-turneringer samt to mesterrækketurneringer.

Efter de samlet set seks turneringer vil de otte bedst placerede i hver kategori automatisk være kvalificeret til Grand Prix Circuit-finalestævnet i Svendborg.