Ungdom - Denmark Junior - Glæde - Oplevelse - Udvikling - KMB 2010 - Unge - Spiller
Allan Høgholm, Badminton Danmark

VICTOR DENMARK JUNIOR indtager Odense i næste uge

October 15, 2022 07:45 Skrevet af

Over 1.200 børn og unge deltager i næste uge i VICTOR DENMARK JUNIOR. Det er det højeste antal siden coronaepidemien brød ud.

 

Det er ikke kun verdens største badmintonstjerner, som skal på banen i uge 42 i Odense, når de skal forsøge at vinde verdens næst ældste badmintonturnering, DENMARK OPEN presented by VICTOR.

For som en såkaldt sideevent til seniorturneringen, afvikler Badminton Danmark også ungdomsturneringen VICTOR DENMARK JUNIOR. Her kommer over 1.200 børn og unge til at indtage seks haller i Odense og omegn for, at der er plads nok til at huse de mange timers badminton, turneringen forventes at præsentere onsdag til søndag, fra morgen til aften.

Vil du se verdens bedste badmintonspillere i aktion? Så klik her og køb billet til DENMARK OPEN presented by VICTOR i efterårsferien

Det er det højeste antal deltagere ved VICTOR DENMARK JUNIOR siden Danmark og resten af verden blev ramt af Covid-19, eftersom der i 2020 og 2021 var henholdsvis 949 og 1.016 spillere tilmeldt.

I år tiltrækker turneringen spillere fra 19 lande. Blandt andet Finland, Færøerne, Tjekkiet, Frankrig, Ukraine, Indonesien, Rumænien, Litauen, England og Holland.

Selvom det måske kan lyde som en eliteturnering for de bedste ungdomsspillere, er det ikke tilfældet. VICTOR DENMARK JUNIOR favner bredt. Fra U9 til U19 og på tværs af rækkerne fra D-rækken til Elite-rækken.

Læs også: Sådan kan du følge med fra DENMARK OPEN 2022 presented by VICTOR

Vi glæder os til at se alle de unge mennesker ude i hallerne fra onsdag til søndag i næste uge, og så glæder vi os også til at byde dem velkommen til DENMARK OPEN presented by VICTOR.

Alle deltagerne i ungdomsturneringen får nemlig hver især ét armbånd, som giver dem adgang til Super 750-turneringen i JYSKE BANK AREN, på den første dag de selv spiller VICTOR DENMARK JUNIOR.

Det er 12. gang, at VICTOR DENMARK JUNIOR afholdes.

 

Hallerne som anvendes til VICTOR DENMARK JUNIOR:

Odense Badminton Hal, Godthåbsgade 4-6, 5000 Odense C

Næsby Hallen, Maylandsvænget 9, 5270 Odense N

Paarup Hallerne, Paarupvej 21, 5210 Odense NV

Korup Sportscenter, Præstevej 12, 5210 Odense NV

FKS Hallerne, Tranehøjen 5, 5250 Odense

Langeskov Hallerne, Børmosevej 3, 5550 LangeskovTags: , ,
Kategori: , , ,