Udover titlen som BESTSELLERs Olympiske Håb 2022 følger 100.000 kroner inklusiv et tøjsponsorat på 25.000 kroner, som skal hjælpe vinderen på vejen mod at opfylde sine olympiske drømme.

 

22-årige Alexandra Bøje er sammen med bryderen Turpal Bisultanov og MTB-rytteren Sofie Heby Pedersen nomineret til BESTSELLERs Olympiske Håb 2022.

Læs også: Skal I være Årets Idrætsforening 2022?

De tre nominerede er udvalgt ud fra indstillinger fra de danske idrætsforbund, som indstiller atleter, der alle har et særligt talent og en lovende fremtid inden for sporten. De nominerede er desuden kendetegnet ved stærke og ordentlige værdier, som gør, at de bidrager til et positivt miljø omkring dem.

– Vi har fået mange stærke indstillinger i år, så det har ikke været ligetil at udvælge de tre nominerede. Fælles for alle tre er, at de besidder et utroligt talent og er dygtige til deres sport, men samtidig er mennesker, som engagerer sig i miljøet omkring sporten og giver noget tilbage. Det er noget, vi vægter meget højt, når vi kårer BESTSELLERs Olympiske Håb, siger Anders Gam, der er direktør i JACK & JONES og en del af BESTSELLERs OL-samarbejde, og uddyber:

– Vi vægter talent højt i BESTSELLER, og det er altid spændende at følge unge mennesker, der går efter deres drømme. Det er et helt særligt fokus for os i BESTSELLER, og det er også inspirationen bag BESTSELLERs Olympiske Håb.

Foruden titlen følger 100.000 kroner inklusiv et tøjsponsorat på 25.000 kroner. Støtten skal hjælpe vinderen på vejen mod at opfylde sine olympiske drømme.

Tidligere har eksempelvis Viktor Axelsen vundet prisen.

Vinderen præsenteres ved tv-showet ”Sport 2022”, som afholdes i Herning af DR den 7. januar 2023.