Astrup/Skaarup
Badmintonphoto

Ingen danskere i finalerne ved Hylo Open 2022

November 5, 2022 17:40 Skrevet af

Astrup/Skaarup i herredouble og Thyrri/Magelund i mixeddouble taber begge deres semifinaler ved Hylo Open 2022

 

Hylo Open har tidligere budt på dansk succes. Det skete senest i 2020, hvor netop en dansk herredouble og mixeddouble stod øverst på skamlen til sidst. Da var det Jeppe Bay/Lasse Mølhede og Mathias Christiansen/Alexandra Bøje, der stod for de danske turneringssejre.

Desværre kommer herredouble Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen og mixeddouble Mathias Thyrri/Amalie Magelund ikke til at gøre deres landsmænd kunsten efter. Begge danske doubler klarede sig ikke videre fra semifinalerne ved Hylo Open 2022.

Herunder kan du læse, hvordan danskerne klarede sig.

Klik her og få overblik over alle semifinalerne ved Hylo Open

Kim Astrup/Anders Skaarup Rasmussen – Lu Ching Yao/Yang Po Han: 14-21, 21-15, 14-21

Astrup/Skaarup har tidligere vundet Hylo Open tilbage i 2017, men det bliver desværre ingen gentagelse i år. Det tredje opgør i 2022 mod Lu/Yang skulle afgøres i tre sæt, og her var det de hurtige taiwanesere, der sikrer sig finalepladsen efter en svær start for danskerne i kampens begyndelse.

– Det er en lidt usikker start, som sætter sig i dem. Astrup/Skaarup bliver lidt for stillestående derinde, og så bliver vi overmatchet på tempo i første sæt. Det bliver en kamp om at arbejde sig tilbage i noget, hvor det mere bliver på ren fight, at de får kampen i tredje sæt, end det gode spil, siger assisterende landstræner Jesper Hovgaard.

Udover højt tempo var det også et højlydt par, danskerne stod over for. Men det var ikke problemet for Astrup/Skaarup.

– De er højtråbende og har meget energi, og det var Kim og Anders godt forberedt på. De tacklede det fint, men de var frustrerede over, at de ikke kunne finde det rigtige niveau og modet til at tage de rigtige beslutninger, siger Hovgaard.

Klik her og se flere detaljer fra semifinalen med herredouble Astrup/Skaarup

Læs også: Udsolgt af partoutbilletter til VM i Danmark

Mathias Thyrri/Amalie Magelund – Feng Yan Zhe/Huang Dong Ping: 19-21, 18-21

I mixeddouble gik Mathias Thyrri og Amalie Magelund ind til en svær kamp mod Feng/Huang. Kineserne, der var i finalen ved DENMARK OPEN presented by VICTOR, blev stærkt udfordret af Thyrri/Magelund, men desværre lykkedes det ikke for danskerne at trække en finaleplads i land.

– Det bliver afgørende, at Amalie og Thyrri bliver ramt af, at de mangler noget rutine, fordi det er en stor kamp for dem. De kommer til at overgøre modstanderens niveau, hvilket betyder, at vi i nogle situationer føler, at boldene skal ligge bedre, end de i virkeligheden skal, siger den assisterende landstræner.

Det betød blandt andet, at der sneg sig flere fejl end i danskernes ellers velfungerende spil.

– Det kaster fejl af sig, som i dag bliver centeret om en del servefejl, som bringer usikkerhed. Helt grundlæggende spiller de en super flot kamp, hvor de fra start til slut ligger på grænsen af det niveau, de kan spille på lige nu. En rigtig fin indsats mod en rigtig stærk modstander, siger Hovgaard.

Klik her og se flere detaljer fra Thyrri/Magelunds kamp

Læs også: Bronze til Rosengren efter semifinalenederlagTags: , , , ,
Kategori: , ,