Tine Bay, Højbjerg /Via Bilre

Femte runde af Badmintonligaen er veloverstået

November 8, 2022 22:45 Skrevet af

Femte af runde af Badmintonligaen blev en spændende en af slagsen. Runden bød blandt andet på topkamp, lokalopgør og enkelt ændring i tabellen. Bliv klogere på aftenens ligarunde her.

 

Højbjerg/Via Biler fører fortsat ligaen og er det eneste ubesejrede hold efter fem kampe. I dagens topkamp gik det gode spil udover de forsvarende mestre fra Vendsyssel, der måtte se sig besejret af med 6-3.

Særligt i herresinglekategorien viste hjemmeholdets spillere storspil, da Ygor Coelho og Karan Rajan Rajarajan vandt over henholdsvis Victor Svendsen og Magnus Johannesen.

Også på damesiden var Højbjerg uovervindelige. Her slog Line Kjærsfeldt skotske Kirsty Gilmour 21-15, 21-19, mens Amalie Schulz besejrede Josefine R. Jensen.

Få overblik over stillingen i Badmintonligaen her!

I lokalopgøret mellem Skovshoved og Gentofte blev det til en klar sejr til Skovshoved, der kom tilbage på sejrssporet og sendte Gentofte hjem med et gedigent nederlag i bagagen. Skovserne vandt samtlige kampe i to sæt bortset fra anden herredouble, som Gentoftes Kristian Kræmer/Rasmus Espersen vandt over Mads Christophersen/Daniel Lundgaard.

I Odense vandt hjemmeholdet deres anden ligasejr. De slog Team Skælskør-Slagelse med mindst mulige margin 5-4. Uden Sara Thygesen på holdkortet må Odense OBK være særdeles tilfreds med sejren over TSS, der inden aftenens nederlag havde vundet 3 ud af 4 ligakampe i denne sæson.

Klik her for at købe billeter til VM i Danmark i 2023

I Kastrup tog hjemmeholdet KMB2010 imod Værløse. Desværre for hjemmeholdet lykkedes det dem heller ikke i aften at vinde sæsonens første ligasejr. De led i stedet et nederlag til Værløse på 3-6.

To af dagens helt store helte fra Værløse blev Julie Dawall Jakobsen og Iben Bergstein. De to piger vandt nemlig begge deres kampe.

Med sejren hopper Værløse over Team Skælskør-Slagesen på tabellen og ligger nu nr. 5 i det samlede regnskab.

Solrød Strand-mandskabet stod her til aften overfor Aarhus AB, der fortsat har sin første sejr i sæsonen til gode. Selvom Tsunamien fra Solrød Strand kom dårligt fra start med nederlag i begge mixeddoubler, så vandt de kampen 6-3.

En stor del af æren for sejren kan særligt tilskrives hjemmeholdets singler, der rettede op på den dårlige start. Alle Solrød Strand-singlerne vandt nemlig, hvilket gav holdet fire vigtige point inden doublerne skulle afgøre kampen.

Klik her og få overblik over alle kampene i Badmintonligaen

Sådan endte 5. runde af Badmintonligaen:

  • Højbjerg/Via Biler – Vendsyssel: 6-3
  • Odense OBK – Team Skælskør-Slagelse: 5-4
  • Skovshoved – Gentofte: 8-1
  • KMB2010 – Værløse: 3-6
  • Solrød Strand – Aarhus AB: 6-3

Selv om turneringskalenderen for det resterende af 2022 ser ørkentom ud, så kan vi til gengæld glæde os over, at der stadig er to ligarunder tilbage inden 2023. Sjette runde løber af stablen allerede på torsdag d. 10. november, mens årets sidste runde afvikles 22. november.Tags: , , , , , , , , ,
Kategori: , ,