Badmintonphoto

Flere landsholdsstjerner deltager ved Lillerød Elite Grand Prix Circuit

December 2, 2022 08:00 Skrevet af

Line Kjærsfeldt og Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby kan vinde deres anden Grand Prix Circuit-turnering i denne sæson.

 

Sæsonens fjerde ud af seks Grand Prix Circuit-turneringer afvikles i weekenden, hvor Lillerød Badmintonklub er arrangør.

Har man lyst til at kigge forbi, så er der mulighed for at se flere landsholdsspillere i aktion. Det drejer sig om Line Kjærsfeldt (verdens nummer 21), Jeppe Bay og Lasse Mølhede (verdens nummer 34) samt EM-bronzevinderne Mikkel Mikkelsen og Rikke Søby (verdens nummer 33). Alle er førsteseedede i henholdsvis damesingle, herredouble og mixeddouble.

Se kampprogrammet her

Både Kjærsfeldt og Mikkelsen/Søby løb med sejren ved Elite Grand Prix Circuit-turneringen i Skovshoved i oktober, og derfor må de sammen med Bay/Mølhede betragtes som favoritter i de tre kategorier i weekendens Elite Grand Prix-turnering.

I herresingle er Rasmus Messerschmidt topseedet til turneringen. Han var også i finalen ved den seneste Grand Prix-turneringen, som blev afholdt i Hillerød. Skulle Messerschmidt endnu engang nå finalen, kan han ifølge seedningerne komme til at stå over for Christian Faust Kjær, som vandt U19-danmarksmesterskabet i år og også var udtaget til UVM i oktober.

Få overblikket over lodtrækningen her

Hvad angår damedoublerækken er Emilie Furbo og Trine Villadsen førsteseedet, mens Sofie Røjkjær og Lærke Thomsen er andenseedet. Skal de to par nå finalen, kræver det formentlig sejre over Iben Bergstein/Mette Werge og Maria Thaysen/Kathrine Vang Rasmussen, som er 3./4. seedede i damedoublerækken.

De første kvalifikationskampe afvikles fredag klokken 16, mens de sidste finaler forventes at sættes i gang 15.15 på søndag.

Se programmet for Grand Prix Circuit i 22/23-sæsonen

Spillerne kan samle point i fire Elite Grand Prix Circuit-turneringer samt to mesterrækketurneringer.

Efter de samlet set seks turneringer vil de otte bedst placerede i hver kategori automatisk være kvalificeret til Grand Prix Circuit-finalestævnet i Svendborg.Tags: ,
Kategori: , , , ,