Camilla Martin - VM - VM-guld - champion - glæde - Danmark
Badmintonphoto

Camilla Martin udpeger sine største øjeblikke: – Det piner mig stadigvæk

January 31, 2023 12:26 Skrevet af

To gange på få uger smed Camilla Martin en stor føring i tredje sæt i en VM-finale. Den ene af gangene nager hende stadig.

 

VM-titlen i 1999 på hjemmebane i Brøndby Hallen er vel nok Camilla Martins største resultat på badminton-cv’et. Guldmedaljen kom dog på bagkant af en forfærdelig personlig oplevelse ved Sudirman Cup – VM for blandet hold – der blev afholdt samme sted og lige før det individuelle VM.

Det fortæller den 13-dobbelte danmarksmester om i den seneste episode af Badminton Danmarks podcast.

Klik her for at lytte til dagens afsnit samt tidligere podcastepisoder

Finalen var imod Kina, og da Camilla Martin gik på banen til sin kamp, følte hun, at Danmark for en gangs skyld havde en stor chance for at slå kineserne og vinde Sudirman Cup-trofæet for første gang. Det så også godt ud i tredje sæt mod Dai Yun, hvor Camilla Martin førte 9-2. Men kineseren lavede et stort comeback og vandt kampen.

– Havde jeg bare vundet den single, så var vi blevet verdensmestre for hold. Jeg var rasende ude i omklædningsrummet, og jeg ødelagde simpelthen så mange ketsjere. Holdet stod ellers bare et godt sted, det var på hjemmebane, og ingen kunne slå Kina. Det piner mig stadigvæk, når snakken falder på det, siger Camilla Martin i Badminton Danmarks podcast.

Hun formåede dog at rejse sig, da hun ugen efter vandt det individuelle mesterskab efter en finalesejr over selvsamme Dai Yun. Danskeren havde ellers smidt en 10-3 føring i finalens tredje sæt, men vandt kampen 11-10.

Lyt med og læg meget gerne en anmeldelse til os, så vi kan blive endnu bedre til næste gang.

Her kan du klikke dig direkte videre til SpotifyItunes, Google Play eller downloade afsnittet via dette link.

Hvis I kan lide, hvad I hører, så husk at trykke follow og del gerne podcasten med jeres venner og familie.

 Tags: , , ,
Kategori: , ,