Allan Høgholm

Søskende i finalerne ved VICTOR DM

February 11, 2023 08:00 Skrevet af

I tre af kategorierne bliver VICTOR DM-finalerne mellem de første- og andenseedede spillere.

 

Lørdag kan blive en stor badmintondag for familien Christophersen. Søskendeparret Line og Mads Christophersen er begge i finalerne ved VICTOR DM i singlerækken. De kommer dog ind til finalerne med noget forskellige udgangspunkter.

For Mads Christophersen er det første tur i DM-finalen. Mange finaler har hans modstander Hans-Kristian Solberg Vittinghus til gengæld stået i. Det er sjette DM-finale for Vittinghus, men han har aldrig stået øverst på podiet. Dermed kommer én af de to spillere til at vinde DM-trofæet for første gang i karrieren.

Klik her for at sikre dig billet til VICTOR DM 2023

For Line Christophersens vedkommende er det fjerde år i træk, hun står der. Og det er blevet til sejre i de tre foregående. Tre DM-titler har Line Kjærsfeldt også i bagagen, og ligesom sidste år mødes de spillere igen i VICTOR DM-finalen.

I damedoublekategorien kan Sara Thygesen og Maiken Fruergaard vinde deres femte titel sammen. Det kræver en sejr over den forsvarende DM-vinder Amalie Magelund, som i år stiller op med Marie Røpke. Sidstnævnte har fire damedoubletitler på cv’et, og den seneste var tilbage i 2014.

Læs også: To VICTOR DM-semifinaler afgjort efter ombolde i tredje sæt

Også i mixeddoublerækken kan Sara Thygesen tage sin femte titel. Ligesom da hun vandt i 2017, stiller hun i år op sammen med Mathias Christiansen, hvis eneste titel er sammen med Thygesen. Hvis de igen skal vinde sammen, skal de besejre Christine Busch og Mads Vestergaard, som står i en DM-finale for første gang, efter de sendte de forsvarende vindere, Amalie Magelund og Mathias Thyrri, ud i semifinalen.

Frederik Søgaard er for andet år i træk i VICTOR DM-finalen. Sidste år var det sammen med Daniel Lundgaard, men i år er det sammen med sin faste makker, Rasmus Kjær, som står i sin første DM-finale. Finalemodstanderne bliver Mikkel Mikkelsen og Anders Skaarup, hvor sidstnævnte har vundet DM-titlen fire gange i herredouble.

Se programmet til finaledagen ved VICTOR DM

Lørdagens finaler begynder klokken 12 og kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

 

Sådan ser lørdagens finaler ud:

Herresingle:

  • Hans-Kristian Solberg Vittinghus (1.) – Mads Christophersen (2.)

Damesingle:

  • Line Kjærsfeldt (1.) – Line Christophersen (2.)

Herredouble:

  • Anders Skaarup/Mikkel Mikkelsen (1.) – Rasmus Kjær/Frederik Søgaard (3./4.)

Damedouble:

  • Sara Thygesen/Maiken Fruergaard (1.) – Amalie Magelund/Marie Røpke (2.)

Mixeddouble:

  • Mathias Christiansen/Sara Thygesen (1.) – Mads Vestergaard/Christine Busch (3./4.)

 

Vil du have overblik over, hvornår de forskellige spillere skal på banen, og hvordan de er seedet til VICTOR DM, kan du se det på dette link.

Desuden vil Badminton Danmark dække mesterskaberne på vores sociale medieplatforme: FacebookInstagramTwitter og selvfølgelig her på badminton.dk.

Her kan du se frem til spændende interviews og komme helt tæt på spillerne gennem stories, artikler om de forestående vindere og meget mere.

Vi glæder os til at se dig til en masse fantastisk fjer til VICTOR DM i Esbjerg.Tags: , ,
Kategori: , , , ,