Verdens næstældste internationale badmintonturnering slår i uge 42 dørene op til Jyske Bank Arena i Odense for klodens stærkeste badmintonspillere. Fra tirsdag klokken 12.00 kan du sikre dig billet til badmintonfesten. 

 

Sidste år var DENMARK OPEN presented by VICTOR tilbage i Jyske Bank Arena i Odense for første gang siden 2008, og fra på tirsdag åbner billetsalget, så du igen kan sikre dig en uforglemmelige badmintonoplevelse ved verdens næstældste internationale badmintonturnering.

Klik her for at sikre dig billet til DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR

Til DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR den 17.-22. oktober kan du se frem til meget mere end verdensklasse badminton og de største stjerner. I Jyske Bank Arena i Odense vil der nemlig også være autografskrivning, Kids Area, konkurrencer og meget mere som kan give hele familien en god oplevelse.

Med priser fra 165 kr. kan du komme ind og få en hel dag med den bedste badminton i verden.

Du kan også gå fuld skala med vores eksklusive VIP-muligheder, som giver adgang til lækker mad, vine og de bedste pladser i hallen.

Klik her for at købe VIP-billetter til DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR

Sociale medier

Du kan også følge med fra DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR på Badminton Danmarks sociale medier:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Fakta

Super 750-turneringen DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR spilles fra den 17.-22. oktober 2023.

Læs også: VICTOR DENMARK OPEN bliver i Odense og flytter til større arena fra næste år

Besøg venligst eventhjemmesiden www.denmarkopen.dk for mere information.

Efter 13 succesfulde år i Odense Idrætshal flyttede verdens anden ældste turnering sidste år ind under det større og mere fleksible tag i Jyske Bank Arena.

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens næstældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 11 forskellige danske byer. Fra 1936-1989 blev turneringen spillet i København, og sidenhen har den været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Danmark er med 141 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 67.

I samarbejde med VICTOR (presented by), HSBC (World Tour), Badminton World Federation, Odense Kommune, Destination Fyn, Visit Odense, Odense Sport & Event, Smag & Smil, og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer alle velkommen til DENMARK OPEN presented by VICTOR part of BWF World Tour fra den 17.-22. oktober i Jyske Bank Arena.