Billetsalget til verdens næstældste internationale badmintonturnering, VICTOR DENMARK OPEN 2023, er nu i gang.   

 

VICTOR DENMARK OPEN brager igen i år løs i uge 42, og nu er billetsalget til verdens næstældste internationale badmintonturnering officielt skudt i gang.

Der plejer at være rift om de bedste pladser, og partout-billetterne har tidligere været udsolgt indenfor en uge, så det er om at komme ud af fjerene og ind på Ticketmaster for at sikre sig billet.

Klik her for at tilgå billetsalget til VICTOR DENMARK OPEN 2023

VICTOR DENMARK OPEN 2023 kan du se frem til meget mere end verdensklasse badminton og de største stjerner. I Jyske Bank Arena i Odense vil der nemlig også være autografskrivning, Kids Area, konkurrencer og meget mere som kan give hele familien en god oplevelse.

Med priser fra 165 kr. kan du komme ind og få en hel dag med den bedste badminton i verden.

Du kan også gå fuld skala med vores eksklusive VIP-muligheder, som giver adgang til lækker mad, vine og de bedste pladser i hallen.

Klik her for at købe VIP-billetter til VICTOR DENMARK OPEN 2023

Sociale medier

Du kan også følge med fra VICTOR DENMARK OPEN 2023 på Badminton Danmarks sociale medier:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Fakta

Super 750-turneringen VICTOR DENMARK OPEN 2023 spilles fra den 17.-22. oktober 2023.

Læs også: VICTOR DENMARK OPEN bliver i Odense og flytter til større arena fra næste år

Besøg venligst eventhjemmesiden www.denmarkopen.dk for mere information.

Efter 13 succesfulde år i Odense Idrætshal flyttede verdens anden ældste turnering sidste år ind under det større og mere fleksible tag i Jyske Bank Arena.

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens næstældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 11 forskellige danske byer. Fra 1936-1989 blev turneringen spillet i København, og sidenhen har den været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Danmark er med 141 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 67.

I samarbejde med VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour), Badminton World Federation, Odense Kommune, Destination Fyn, Visit Odense, Odense Sport & Event, Smag & Smil, og TV 2 SPORT glæder vi os til at byde jer alle velkommen til VICTOR DENMARK OPEN part of BWF World Tour fra den 17.-22. oktober i Jyske Bank Arena.