Badminton Danmark, DGI Badminton

Inspirationsdag om det gode klubliv

March 15, 2023 07:11 Skrevet af

Fællesskab og værdifuldt forbrug af tid er afgørende for, at badmintonklubben fortsat er aktuel. Kom med, når vi til BadmintonForum lørdag 1. april sætter fokus på det gode klubliv.

 

Engang var det en selvfølge at være frivillig og aktiv i den lokale idrætsforening. Sådan er det ikke længere. Badmintonklubber må kæmpe om medlemmer, børn og unge, frivillige og træneres opmærksomhed og tid på samme marked som private virksomheder.

Læs mere og tilmeld dig BadmintonForum her

Den ulige kamp er dog ikke tabt på forhånd. Idrætsforeninger har nemlig stadig den fordel, at vi netop ikke er en forretning, og derfor er danskerne mere tilbøjelige til at vælge os.

Det betyder dog ikke, at vi kan læne os tilbage. Tværtimod skal vi leve op til tilliden og vise, at den tid de bruger hos os er værdifuld og værdiskabende. Fællesskabet er vigtigere end nogensinde før.

Lørdag 1. april 2023 sætter DGI og Badminton Danmark fokus på det gode klubliv. Det skal være fedt at komme i klubben for alle aldersgrupper. De yngste såvel som de ældste. Alle skal have oplevelsen af at være med i fællesskabet i klubben.

Vi taler om, hvad der karakteriserer et godt klubliv, hvordan vi opnår et godt forældresamarbejde, og hvordan vi får flere frivillige.

Vi dykker ned i trænerens betydning for kulturen, og hvor vigtigt det er at være bevidst om, hvilken målgruppe man forsøger at tiltrække.

Når dagen er gået, er du godt briefet med den seneste viden, forhåbentligt inspireret og har fået endnu mere mod på at arbejde med det gode klubliv i din badmintonklub.

Vi glæder os til at se dig.

 

Pris og praktisk info

Pris: Arrangementet er gratis

Lokation: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby

Dato: Lørdag 1. april 2023

Varighed: Arrangementet foregår kl. 11.00-17.00

Læs mere og tilmeld dig her

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, så deltagelse er efter først til mølle-princippet.Tags:
Kategori: , , ,