Hans Kongelige Højhed Kronprinsen har sagt ja til at være protektor for VM i badminton, som spilles den 21- 27. august 2023 i Royal Arena.

 

For anden gang træder Kronprinsen til som protektor for et VM i badminton på dansk grund. I 2014 var der VM i Ballerup Super Arena, og til sommer kommer verdensstjernerne forbi Royal Arena i København.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Det er femte gang i historien, at Danmark er vært for VM i badminton. Badminton Danmark vil i samarbejde med Sport Event Denmark, Københavns Kommune og Wonderful Copenhagen sørge for, at VM endnu engang skaber mindeværdige oplevelser og forhåbentlig også med flotte danske sportslige resultater.

Det er derfor glædeligt, at Hans Kongelige Højhed igen har påtaget sig at være protektor for arrangementet.

– I Badminton Danmark er vi utrolig stolte over, at Hans Kongelige Højhed har takket ja til at være protektor. Kronprinsen er jo meget sportsinteresseret og det giver stor værdi for og respekt omkring VM i badminton at have ham som protektor, udtaler Kristian Pinderup Langbak, direktør i Badminton Danmark.

– I København er vi stolte over at danne ramme for de helt store sportsbegivenheder, og VM i badminton er ingen undtagelse. Vi kan ikke forestille os en bedre protektor end Hans Kongelige Højhed, der er en fantastisk ambassadør for sport og for København, siger overborgmester Sophie Hæstorp Andersen.

– Hans Kongelige Højhed er en fremragende protektor. Det har vi set ved utallige store, internationale sportevents i Danmark. Med ægte interesse og stor indsigt i sporten møder Kronprinsen atleter, trænere, tilskuere og medier. Det er guld værd, siger Lars Lundov, direktør i Sport Event Denmark.

Læs mere om VM i badminton 2023 på www.denmark2023.dk.