For ottende gang er Badminton Danmarks Talentpris blevet uddelt, og i år vandt Ann Nielsen foran Frank Larsen og Henrik ’PK’ Rohde.

 

Ann Nielsen bliver belønnet for sit store arbejde gennem mange år i Lillerød Badmintonklub.

Lørdag vandt hun Badminton Danmarks Talentpris 2023, som blev overrakt af Badminton Danmarks talentudviklingschef, Lars Uhre. Det skete i forbindelse med VICTOR UDM i Brøndby Hallen.

– Jeg er rigtig, rigtig glad og stolt over, at jeg har fået stemmerne til den her pris. Det er vidst de følelser, der bedst beskriver, hvordan jeg har det lige nu. Vi er mange, der ligger et stort stykke arbejde i klubberne, så det er også en pris til klubben og til alle dem, der hjælper til, for man kan jo ikke gøre det her alene, så tusind tak for indstillingen i første omgang fra Lillerød, siger Ann Nielsen.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Det var bestyrelsen i Lillerød Badmintonklub, som indstillede Ann Nielsen til prisen, og her lagde de vægt på, at hun er en ildsjæl i klubben og med sit engagement er i stand til at binde klubbens medlemmer sammen.

For nogle år siden tog hun initiativ til at have højere fokus på ungdommen i Lillerød Badmintonklub, og hun har haft konstant fokus på spillernes trivsel og udvikling. Konkret betyder det, at hun prioriterer fællesarrangementer på tværs af ungdom og senior, fællesture med overnatning uden forældrene for at se de unge mennesker udvikle sig, når de skal være mere selvstændige.

De andre nominerede til Badminton Danmarks Talentpris 2023 var Frank Larsen og Henrik ’PK’ Rohde.

Kunne du tænkte dig at begynde til badminton? Så find en klub nær dig her

Badminton Danmarks Talentpris går til en talenttræner, en cheftræner, en sportschef, en leder, en ildsjæl i en klub eller en anden, som i løbet af det/de seneste år har gjort en ekstraordinær indsats for talentudviklingen i dansk badminton.

Formålet med Badminton Danmarks Talentpris er at sætte fokus på og anerkende det store talentarbejde, der bliver gjort i dansk badminton.

Det er ottende gang, at prisen bliver uddelt.

Klik her for at læse mere om Badminton Danmarks Talentpris

 

Tidligere vindere af Badminton Danmarks Talentpris

2022 – Tanja Berg, Værløse

2021 – Thomas Nielsen, abc Aalborg

2020 – Jakob Poulsen, Solrød Strand Badmintonklub

2019 – Lennart Engler, Odense BK

2018 – Michael Kjeldsen, Højbjerg Badmintonklub

2017 – Steen Thomsen og Peter Nedergaard, Kolding BK

2016 – Preben Nørgaard, Solrød Strand Badmintonklub