Magnus Meyer-Iversen - Jonas Meyer-Iversen - DMU - Nyborg Badminton Klub -
Foto: Badminton Danmark. Magnus og Jonas Meyer-Iversen sætter deres autografer på kontrakten som sikrer dem værtskabet af VICTOR DMU fra 2024-2026.

Verdensrekordbrødre fra Nyborg skal stå for VICTOR DMU 2024-2026

april 5, 2023 07:00 Skrevet af

Nyborg Badminton Klub skal være værter for VICTOR DMU fra 2024-2026. Det er de to verdensrekordbrødre Magnus og Jonas Meyer-Iversen fra klubben der sammen skal stå for, at afviklingen bliver den succes, de håber på. – Mest glæder jeg mig til, at vi forhåbentlig kan få et sammenhold op at stå på tværs af ungdoms- og motionsafdelingerne i klubben, siger Magnus Meyer-Iversen.

 

Den 14.-16 april 2023 spilles VICTOR DMU i Grindsted med 1.352 spillere fra 158 klubber for sidste gang i denne omgang, før Danmarks Mesterskaberne for Ungdomsspillere rykker til Nyborg Badminton Klub fra 2024.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Her skal klubben bruge ca. 100 baner til at byde U9-, U11-, U13-, U15-, U17- og U19-spillere, der ikke spiller i den bedste række, velkommen.

– Ifølge mit baneregnskab skal vi nok nå det, siger Magnus Meyer-Iversen med et smil og fortsætter.

– Det er fedt, at Fyn og Nyborg Badminton Klub, som en lille klub, bliver anerkendt med værtskabet, og at man er opmærksomme på os på landkortet. Jeg håber, at det kommer til at køre på skinner, og at vi kan vise, hvor historiefyldt Nyborg er ved at invitere spillere og forældre ud og opleve byen. Mest glæder jeg mig til, at vi forhåbentlig kan få et sammenhold op at stå på tværs af ungdoms- og motionsafdelingerne i klubben, og selvfølgelig håber jeg også at se lidt god badminton også, siger Magnus Meyer-Iversen, cheftræner for ungdom og senior i Nyborg Badminton Klub.

Måske er du sødt på navnene Magnus og Jonas Meyer-Iversen før? De slog nemlig i februar verdensrekorden for den længste badmintonkamp nogensinde

Klik her for at se, hvor længe de to verdensrekordbrødre skulle spille for at slå rekorden

For mange ungdomsspillere er VICTOR DMU et af årets helt store mål, da de med en sejr kan kalde sig for danmarksmester i deres egen række.

Den prestigefyldte titel og de sociale oplevelser gør, at mesterskaberne er blevet en kæmpe succes, der tidligere år er afviklet i op til 16 haller med cirka 1500 spillere fra over 160 danske klubber, der tilsammen spiller flere end 3000 kampe i løbet af turneringens tre dage.

Klik her og læs mere om VICTOR DMU

VICTOR DMU så dagens lys for omkring 20 år siden og var et mesterskab for alle de badmintonspillere, der ikke spillede i den bedste række, og hver årgang spillede hvert sit sted i landet.

I dag har DMU udviklet sig til et af Danmarks største ungdomsmesterskaber.Tags: , , , , , ,
Kategori: , , ,