Badmintonphoto

16 spillere udtaget til VM på hjemmebane

May 8, 2023 15:30 Skrevet af

I den første udtagelsesfase til det individuelle VM i København har Badminton Danmarks sportslige ledelsesteam sat navne på dem, som skal af sted.

 

Når Royal Arena i København til august overtages af verdens bedste badmintonspillere, bliver det med minimum 16 danske spillere på banerne.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Badminton Danmarks sportslige ledelse har efter første udtagelsesfase nemlig sat navne på de danskere, som skal med. Antallet af danske spillere kan blive større i de efterfølgende udtagelsesfaser, hvis der kommer afbud fra spillere hos andre nationer.

– Vi glæder os til at se, hvad fase 2 og BWF’s reserveliste potentielt byder af muligheder i forhold til at få flere danskere i spil til VM på hjemmebane. Men vi går ikke på kompromis med at præstere godt, så derfor skal vi have en god forberedelse med et godt forløb i hallen, i styrkelokalet, og at vi står et mentalt stærkt sted. Vi ved, at man er mentalt under et stort pres, når man skal håndtere et VM på hjemmebane. Det rangerer så tæt på, man kan komme på et OL, så det er en stor og svær opgave, siger cheflandstræner Kenneth Jonassen.

 

Efter første udtagelsesfase er følgende 16 spillere udtaget:

Herresingle:

 • Viktor Axelsen
 • Anders Antonsen
 • Rasmus Gemke

Damesingle:

 • Mia Blichfeldt
 • Line Kjærsfeldt
 • Line Christophersen

Herredouble:

 • Kim Astrup/Anders Skaarup
 • Lasse Mølhede/Jeppe Bay

Damedouble:

 • Sara Thygesen/Maiken Fruergaard

Mixeddouble:

 • Mathias Christiansen/Alexandra Bøje
 • Mathias Thyrri/Amalie Magelund

 

Det er femte gang i historien, at Danmark lægger rammer til et individuelt verdensmesterskab i badminton. I år bliver det afholdt fra 21.- 27. august I Royal Arena i København.Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,