Tre danske seedede par er fortsat tilbage i mixeddoublekategorien, når kvartfinalerne afvikles lørdag i Royal Stage, Hillerød.

 

Andendagen ved dette års VICTOR DENMARK MASTERS begyndte rigtig godt for de danske spillere. Særligt i damesinglekategorien, hvor Amalie Schulz slog førsteseedede Lauren Lam ud, mens Julie Dawall kort efter sendte andenseedede Lianne Tan hjem med et nederlag.

Schulz kunne dog ikke følge op på den gode præstation fra første runde, da hun tabte sin andenrundekamp senere fredag. Det kunne Julie Dawall til gengæld, som efter tre sæt over ungarske Agnes Korosi sikrede en billet til kvartfinalen.

Se kamprækkefølgen for kvartfinalerne ved VICTOR DENMARK MASTERS

I fredagens kvartfinaler er Danmark særligt godt repræsenteret i mixeddouble, hvor der fortsat er tre par med. Det drejer sig om Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby, Jesper Toft/Clara Graversen og Mads Vestergaard/Christine Busch. Alle tre par er endda seedede. Jesper Toft har også klaret sig frem til kvartfinalen i herredouble sammen med Andreas Søndergaard. Det samme formåede tredjeseedede Rasmus Kjær og Frederik Søgaard.

I herresingle er Mads Christophersen den eneste tilbageværende dansker, efter blandt andre førsteseedede Magnus Johannesen røg ud i anden runde. Det samme gjorde Sara Thygesen og Maiken Fruergaard også i damedouble, hvor Danmark er repræsenteret med Lærke Hvid og Emilia Nesic.

Lørdag spilles både kvartfinaler og semifinaler ved VICTOR DENMARK MASTERS. Billetter kan købes i døren ved Royal Stage.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Disse danskere er kvartfinaleklar:

Herresingle:

Mads Christophersen

Damesingle:

Julie Dawall

Herredouble:

Andreas Søndergaard/Jesper Toft

Rasmus Kjær/Frederik Søgaard (3. seedet)

Damedouble:

Lærke Hvid/Emilia Nesic

Mixeddouble:

Jesper Toft/Clara Graversen (3. seedet)

Mads Vestergaard/Christine Busch (4. seedet)

Mikkel Mikkelsen/Rikke Søby (2. seedet)

 

Badminton Europe livestreamer alle dage fra turneringen, og du kan følge med her.

VICTOR DENMARK MASTERS spilles fra 8.- 11. juni i Royal Stage i Hillerød. Det er andet år, at Royal Stage lægger baner til turneringen, som skal afholdes i Hillerød indtil 2027.