Rasmus Kjær og Frederik Søgaard
Badminton Europe

Rasmus Kjær og Frederik Søgaard vinder VICTOR DENMARK MASTERS

June 11, 2023 13:28 Skrevet af

Der var ild på banen i dag under herredoublefinalen til VICTOR DENMARK MASTERS, da Rasmus Kjær og Frederik Søgaard med hård hånd satte deres taiwanesiske modstandere på plads med: 21-5, 21-16. For Mads Vestergaard og Christine Busch blev det til en flot sølvmedalje efter deres finalekamp. 

 

I herredoublefinalen søndag, var der i første sæt ingen tvivl om, hvem der var de bedste på banen. Kjær/Søgaard spillede deres taiwanesiske modstandere ud af banen point efter point og kunne afslutte første sæt 21-5. I andet sæt pressede taiwaneserne på fra start, men ved 6-6 kom de danske herrer foran igen og viste, hvem der havde overhånden. Efter 34 minutters spil kunne Kjær/Søgaard kalde sig VICTOR DENMARK MASTERS vindere.

Klik her og få overblik over turneringens kampresultater

Mads Vestergaard og Christine Busch kæmpede et brag af en kamp mod deres indiske modstandere Rohan Kapoor og Reddy Sikki. For anden gang i år mødte den danske mixeddouble de førsteseedede indere. Sidst de to par mødte hinanden var til semifinalerne ved Slovenia Open, hvor inderne vandt. Til finalerne i dag kunne Vestergaard/Busch desværre ikke udligne deres indbyrdes stilling, da de tabte dagens finale i to sæt: 16-21, 17-21.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Her er vinderne af VICTOR DENMARK MASTERS: 

MD: Rohan Kapoor/Reddy Sikki (Indien) – Mads Vestergaard/Christine Busch (Danmark, 4. seedet): 21-16, 21-17

HD: Rasmus Kjær/Frederik Søgaard (Danmark, 3. seedet) – Meng Che Lu/Tang Kai Wei (Chinese Taipei): 21-5, 21-16

HS:  Huang Yu Kai (Chinese Taipei) – Mark Caljouw (Holland): 21-18, 21-13

DS: Kristin Kuuba (Estland) – Komang Ayu Cahva Dewi (Indonesien): 21-16, 16-21, 21-10

DD: Hseih Pei Shan/Tseng Yu-chi (Chinese Taipei, 3. seedet) – Liu Chiao-Yun/Wang Yu Qiao (Chinese Taipei): 21-16, 21-19

VICTOR DENMARK MASTERS spilles fra 8.- 11. juni i Royal Stage i Hillerød. Det er andet år, at Royal Stage lægger baner til turneringen, som skal afholdes i Hillerød indtil 2027.Tags: , , , ,
Kategori: , ,