Matchi - Streaming - Badminton Danmark
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Badminton Danmark indgår streamingsamarbejde med MATCHi

July 7, 2023 07:00 Skrevet af

Badminton Danmark har lavet en samarbejdsaftale med MATCHi som skal gøre streamingmuligheden for badmintonsporten i Danmark mere tilgængelig.

 

I over 10 år har svenske MATCHi arbejdet for at gøre ketsjersport mere tilgængelig – både fysisk og digitalt. Fysisk tilbyder MATCHi booking af over 12.000 baner i 15 lande, mens de digitalt blandt andet tilbyder MATCHi TV, hvor der kan livestreames fra diverse ketsjerbaner, om du så er amatør eller professionel.

Badminton Danmark har indgået et nyt samarbejde med MATCHi om at benytte deres livestreaming platform, MATCHi TV, som er gratis for seerne via et privat login.

Klik her for at tilgå MATCHi TV

Her kan forbundets nationale turneringer og mesterskaber, som ikke bliver sendt på TV, blive livestreamet.

– Vi er rigtig glade for at kunne præsentere samarbejdet med MATCHi. Vi har en tro på, at vi med deres platform og ekspertise kan tilbyde nye og eksisterende fans en nem og tilgængelig måde at følge med i vores sport på. I første omgang kommer det til at indbefatte Badmintonligaen, og vi glæder os til at få sat skub i samarbejdet i den nye sæson, siger Badminton Danmarks direktør, Kristian Langbak.

Hos MATCHi ser de også frem til samarbejdet.

– Vi er super spændte og stolte over at samarbejde med Badminton Danmark og hjælpe dem med at streame fra nationale turneringer. Det er en god mulighed for at vise, hvad MATCHi TV kan, og vi glæder os til at vise det i samarbejde med Badminton Danmark, siger Anna Ek, Sponsor & Partnership Manager hos MATCHi.

Klik her for at læse mere om MATCHi

Ambitionen er, at samarbejdet officielt har sin første livestreaming, når Badmintonligaen 2023/2024 begynder.Tags: , , ,
Kategori: , , ,