Er du interesseret i et liv i badminton, så er du måske Badminton Danmarks nye medarbejder i vores konkurrence- og eventafdeling.

 

Badminton Danmark søger en ny medarbejder til konkurrence- og eventafdelingen.

Klik her for at læse stillingsopslaget som ny medarbejder i Badminton Danmarks konkurrence- og eventafdeling

Er du interesseret i et liv i badminton, skal vi have din ansøgning mærket ”K&E” efterfulgt af dit fulde navn i emnelinjen senest d. 13. august 2023. Vi gennemfører samtaler løbende og forventer, at du kan tiltræde senest pr. 1. oktober 2023.

Har du konkrete spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger, kan du kontakte konkurrence & eventchef Brian Bach Moesgaard på telefon 40 44 87 78 mellem kl. 12.00 og 14.00 d. 3. august og d. 4. august.

Du kan sende din ansøgning på mail til kiha@badminton.dk.