Allan Høgholm, Badminton Danmark - Tilskuer - Fan - Fans - VICTOR - Denmark Open - Glæde - Oplevelse - Fællesskab - Billet - Billetsalg
Allan Høgholm, Badminton Danmark

Birkerød Badmintonklub skal på VM-klubtur: – Det bliver en fællesoplevelse, vi kan leve længe på

August 1, 2023 07:00 Skrevet af

Birkerød Badmintonklub har arrangeret en klubtur til VM i Royal Arena for sine ungdomsmedlemmer. Tilsammen bliver de 103, som på kvartfinaledagen kommer til at sidde sammen. – Det kan blive en del af vores klubhistorie, siger formand for ungdomsudvalget i klubben, Anne Mette Elk.

 

Fredag den 25. august kan gå hen og blive en stor dag på flere punkter.

De danske spillere har forhåbentlig muligheden for at spille sig videre til lørdagens semifinaler, og til at heppe på sig får de 206 hænder fra Birkerød Badmintonklub.

Skal din klub arrangere en klubtur til VM den 21.-27. august i Royal Arena? Skriv til ticket@badminton.dk for at få rabat ved køb over 15 billetter.

Ungdomsmedlemmerne fra Birkerød Badmintonklub og deres familier har nemlig købt 103 billetter til kvartfinaledagen ved VM i Royal Arena, København, og der er ambitioner om, at det skal blive en helt speciel oplevelse.

– Det bliver super fedt. Min søn og jeg har selv været til et par store turneringer sammen, og han har selv været i Indonesien og se Indonesia Open. Så det er ikke nyt for os at tage til store badmintonevents, men det er VM på dansk grund og sammen med en hel masse, som vi kender og kan heppe sammen med, fra klubben, siger Anne Mette Elk og forstætter.

– Det bliver en fællesoplevelse, vi kan leve længe på bagefter, og som måske kan blive en del af vores klubhistorie. Så jeg ser meget frem til det. Måske finder vi på et kampråb, som vi efterfølgende kan have sammen og synge for at mindes en god oplevelse.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Det var tilbage i oktober, at et medlem af ungdomsudvalget i klubben kom på idéen om at arrangere en VM-klubtur for ungdomsmedlemmerne, og den var formanden for udvalget klar på at bakke op om.

– Det er en helt unik mulighed for at se badminton sammen, og det ville vi gerne gøre vores medlemmer opmærksomme på, og så ville vi gerne lave en fed ungdomsklubtur, siger Anne Mette Elk.

Klubben laver i forvejen flere fællesaktiviteter i løbet af året for medlemmerne og deres familier, men de havde ingen idé om, hvor mange, der ville tilmelde sig en klubtur ud af huset.

De sendte en mail ud til klubbens godt og vel 230 ungdomsmedlemmer, hvori de skrev, at de kunne tilmelde sig på hjemmesiden med det antal billetter de ønskede at købe. Opbakningen til arrangementet skulle vise sig at være stor.

– Vi er positivt overraskede over, hvor mange der har tilmeldt sig. Der er mange af medlemmerne som går op i badminton, ser det i TV og har været i en stor hal og set det, men der er også andre medlemmer, der vil med, selvom de måske ikke går så meget op i badminton. Men de har fanget, at det er specielt at komme til et VM i Danmark og se de store stjerner, siger Anne Mette Elk.

På ungdomsudvalgets næste møde skal de se på mulighederne for at finde en fælles S-tog-afgang, og de skal drøfte andre idéer, der kan understøtte det, der kan blive en speciel klubtur i klubbens historie.

Skal din klub arrangere en klubtur til VM den 21.-27. august i Royal Arena? Skriv til ticket@badminton.dk for at få rabat ved køb over 15 billetter.Tags: , , , , ,
Kategori: , , , ,