Badmintonphoto

Christinna Pedersen: – Får gåsehud af at tænke på, det var en succes

August 15, 2023 08:30 Skrevet af

Det officielle VM-magasin kan findes fysisk til VM i Royal Arena i København, men allerede nu kan du læse den digitale udgave. Herunder er et uddrag fra en af artiklerne i magasinet, der omhandler en Q&A med danske spillere, som har vundet VM-medaljer på dansk jord. I uddraget er det Christinna Pedersen, som vandt bronze ved VM i 2014 i Ballerup.

 

VM på hjemmebane i Danmark. Hvordan var det at spille?

– Jeg husker det ret tydeligt. Jeg så virkelig frem til at spille VM på hjemmebane. Jeg var vant til at spille ved Denmark Open hvert år, så jeg vidste det at spille hjemme medførte ekstra opmærksomhed ikke kun fra dig selv men også fra medier, tilskuere osv. Mange folk ønsker at tale med dig, når du ankommer eller forlader arenaen, og det kan medføre noget ekstra pres. Men jeg så det som noget positivt, siger Christinna Pedersen.

Klik her for at sikre dig billet til VM 2023 i Royal Arena den 21.-27. august

Hvordan adskilte VM sig fra at spille Denmark Open?

– Det var 100 procent noget andet, blot fordi det er VM. At vinde en medalje ved et verdensmesterskab er noget, alle drømmer om. En OL- eller VM-medalje er bare noget andet. Mit råd til spillerne ved dette års VM er, at du er nødt til have ekstra fokus på presset, og det er okay, hvis du ikke vinder, men du bliver nødt til at gøre alt, hvad du kan, for at forberede sig på disse tanker, hvad angår presset.

Du har vundet 5 individuelle VM-medaljer, men var det specielt at vinde en i Danmark?

– Jeg får gåsehud, når jeg tænker på, det var en succes på hjemmebane. Uanset om det er Denmark Open eller VM. Her er det fedt bare at vinde 1. eller 2. runde på grund af opbakningen. Den oplevelse i 2014 var noget helt specielt, og måske vi skylder 5 procent af vores medalje i taknemmelighed for tilskuernes støtte.

Læs resten af artiklen med blandt andre Steen Fladberg, Jon Holst-Christensen og Camilla Martin i VM-magasinet herunder eller ved at trykke på dette link.

 Tags: , , ,
Kategori: , , , ,