Foto: Allan Høgholm

Forsvarende mestre i front efter første runde

September 1, 2023 08:42 Skrevet af

Tre af sidste sæsons VICTOR FINAL 4-deltagere kom godt fra start i 1. runde.

 

De forsvarende mestre fra Vendsyssel fik en nærmest perfekt start på den nye sæson.

Hjemme i Nordjylland var der ingen gæstfrihed over for Aarhus AB, som blev sendt hjem med et nederlag på 8-1. Her fik Lasse Mølhede en god debut, da han vandt både i mixeddouble med Cheryl Seinen samt herredouble med Gustav Bjørkler. Med storsejren erobrer Vendsyssel førstepladsen.

Læs også: Glæd dig: Programmet for Badmintonligaen 23/24 er klar

Den anden Aarhus-klub, Højbjerg/Via Biler, havde hjemme ingen problemer med oprykkerne fra Hvidovre, som blev besejret 7-2. Her var der et spændende møde mellem de to VM-sølvvindere Kim Astrup og Anders Skaarup. Den kamp levede op til de imødesete forventninger, da første sæt endte 28-26 til Anders Skaarup og Jesper Toft. Sidstnævnte er kommet til Højbjerg op til denne sæson. Astrup og Bugtrup vandt andet sæt 21-17, inden Toft og Skaarup tog sejren med 21-15 i tredje sæt. Der var også to sejre til Amalie Magelund, som ligeledes er skiftet til Højbjerg.

To af sidste års VICTOR FINAL 4-deltagere krydsede også klinger i første kamp. Modsat sidste sæsons grundspilskamp var det Skovshoved, som trak sig sejrrigt ud af opgøret mod Team Skælskør-Slagelse. Sidstnævnte har fået Mia Blichfeldt på holdet til denne sæson, og hun sørgede for sejr i sin kamp over landsholdskollegaen Line Christophersen. Mikkel Mikkelsen fik en god debut for Skovshoved, da han vandt i mixeddouble med Sara Lundgaard og i herredouble med Carsten Mogensen.

Klik for at se stillingen i Badmintonligaen

Rundens sidste to kampe blev også de to tætteste. Værløse formåede hjemme at vinde 5-4 over Solrød Strand, da Emil Hybel og Mads Emil Christensen vandt den afgørende kamp over Marcus Rindshøj og Alexander Bond.

Odense OBK var på besøg i Gentofte, og de kunne rejse hjem med en sejr på 5-4. Blandt andet takket være Maiken Fruergaard, som vandt både mixeddoublen med Christian Faust Kjær og sin damedouble med Sara Thygesen. De indtager dermed en fjerdeplads efter første runde.

 

Se resultaterne fra 1. runde af Badmintonligaen:

  • Gentofte – RSL ODENSE OBK: 4-5
  • Højbjerg/Via Biler – Hvidovre: 7-2
  • Skovshoved – Team Skælskør-Slagelse: 6-3
  • Vendsyssel – Aarhus AB: 8-1
  • Værløse – Solrød Strand: 5-4

 

2. runde af Badmintonligaen spilles 19. september.Tags: , , , , , , , , ,
Kategori: , , , ,