Flere af de store klubber fik en god start på denne sæson i Badmintonligaen. Nu venter der 4 runder på 15 dage.

 

Efter flotte danske resultater i Hongkong og Belgien i sidste uge er det blevet tid til at rette fokus hjem igen. På den bedste række i Danmark.

Badmintonligaen får stor fokus de kommende uger, hvor der venter klubberne 4 kampe på 15 dage. Den første af de fire bliver afviklet tirsdag aften.

Klik her for at købe billet og se verdens bedste spillere ved DENMARK OPEN presented by VICTOR

Her er der blandt andet dømt lokalbrag mellem Skovshoved og Gentofte, hvor sidstnævnte skal forsøge at vaske pletten væk fra sidste sæson, hvor de led et klart nederlag på 8-1 til Skovshoved. Gentofte fik samtidig ikke den bedste start på sæsonen, da de tabte 5-4 til Odense OBK. Omvendt kommer Skovshoved med stor selvtillid til opgøret. I første kamp vandt de 6-3 over Team Skælskør-Slagelse.

De seneste to år har Vendsyssel vundet ligaen, og efter første runde er de igen nummer ét. Skal førstepladsen forsvares kræver det formentlig en stor sejr hjemme over Værløse. Det bliver dog ikke nemt, for Værløse kom fint fra start i første kamp med en sejr på 5-4 over Solrød Strand.

Solrød skal tirsdag på besøg hos oprykkerne fra Hvidovre, som har gjort meget ud af sin første hjemmekamp i ligaen i 17 år. Se blot denne video, hvor der var generalprøve på setuppet i Hvidovre Hallen. Det kan vist kun blive spændende mellem de to klubber, som kæmper om sæsonens første sejr.

Se stillingen i Badmintonligaen her.

Det samme bliver der kæmpet om i opgøret mellem Team Skælskør-Slagelse og Aarhus AB. Sidstnævnte ligger sidst i ligaen efter første runde, som bød på et nederlag på 8-1 til Vendsyssel. En smule bedre gik det for Team Skælskør-Slagelse i deres nederlag på 6-3 til Skovshoved.

I Aarhus er der et opgør mellem nummer to og fire i ligaen. Både Højbjerg/Via Biler og Odense OBK hev sejre i første runde og vil begge forsøge at fortsætte sejrsstimen. I sidste sæson rejste Højbjerg hjem fra Odense med en kneben sejr på 5-4, så det kunne meget vel blive tæt igen.

Følg tirsdagens kampe via livescore her

2. runde af Badmintonligaen ser således ud:

Kl.18.30: Højbjerg/Via Biler – RSL ODENSE OBK

Kl.18.30: Hvidovre – Solrød Strand

Kl.18.30: Gentofte – Skovshoved

Kl.18.30: Team Skælskør-Slagelse – Aarhus AB

Kl.19.00: Vendsyssel – Værløse