Selvom partout- og weekendpartout-billetterne er udsolgt til VICTOR DENMARK OPEN 2023, er det stadig muligt at købe billetter til de enkelte dage i Odense.

 

Efter et veloverstået VM i Royal Arena, håber vi på at se dig til endnu en badmintonfest i Odense, og der har indtil videre været rift om weekendpartout- og partoutbilletterne til dette års VICTOR DENMARK OPEN 2023, hvilket gør, at de billettyper nu er udsolgt.

Ønsker du fortsat at købe billet og se de danske og internationale stjerner, er der stadig mulighed for det. Du finder linket til netop dét herunder.

Køb billet til VICTOR DENMARK OPEN her

Sociale medier

Du kan følge med fra Super 750-turneringen VICTOR DENMARK OPEN 2023 på Badminton Danmarks sociale medier:
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
LinkedIn

Fakta

Siden 1936 har turneringen i Danmark været en del af den internationale badmintonscene, hvilket gør det til verdens næstældste badmintonturnering.

Turneringen har været afholdt i 11 forskellige danske byer. Fra 1936 -1989 blev turneringen spillet i København, hvor den sidenhen har været spillet i Aalborg, Middelfart, Farum, Solrød, Højbjerg, Vejle og Aarhus, før den røg til Odense i 2007.

Læs også: VICTOR DENMARK OPEN bliver i Odense og flytter til større arena fra næste år

Efter 13 succesfulde år i Odense Idrætshal flyttede verdens anden ældste turnering sidste år ind under det større og mere fleksible tag i Jyske Bank Arena.

Danmark er med 141 titler den nation med flest titler ved turneringen efterfulgt af Kina med 67.

VICTOR DENMARK OPEN 2023 kan du se frem til meget mere end verdensklasse badminton og de største stjerner. I Jyske Bank Arena i Odense vil der nemlig også være autografskrivning, Kids Area, konkurrencer og meget mere, som giver hele familien en god oplevelse.

Læs mere om DENMARK OPEN 2023 presented by VICTOR her

Turneringens seneste danske vindere tæller: Tine Baun, Jan Ø. Jørgensen, Mathias Boe & Carsten Mogensen, Joachim Fischer & Christinna Pedersen, Anders Antonsen og Viktor Axelsen. Måske husker du Axelsens tre sæts-sejr i 2021 imod japanske Kento Momota?

Besøg venligst eventhjemmesiden www.denmarkopen.dk for mere information.

I samarbejde med VICTOR (titelsponsor), HSBC (World Tour), Badminton World Federation, Odense Kommune, Destination Fyn, Visit Odense, Odense Sport & Event, Smag & Smil og TV 2 SPORT, glæder vi os til at byde jer alle velkommen til VICTOR DENMARK OPEN 2023 part of BWF World Tour fra den 17.- 22. oktober i Jyske Bank Arena.