Foto: Allan Høgholm

Badminton Danmark indgår fireårig aftale om nyt titelsponsorat til DENMARK OPEN

September 29, 2023 08:30 Skrevet af

Allerede fra i år kommer Danmarks største badmintonturnering til at hedde VICTOR DENMARK OPEN.

 

Det taiwanesiske sportsbrand VICTOR har skruet op for deres engagement i dansk badminton og mere præcist DENMARK OPEN.

Sammen med Badminton Danmark er der indgået en fireårig aftale om et titelsponsorat ved den næstældste internationale turnering på World Touren i badminton.

Køb billet til VICTOR DENMARK OPEN her

VICTOR var i 2022 ’presented by’-sponsor, men i 2023, 2024, 2025 og 2026 kommer Super 750-turneringen til at hedde VICTOR DENMARK OPEN.

Titelsponsoratet glæder Badminton Danmarks direktør, Kristian Langbak.

– Vi er enormt glade for den her aftale og samarbejdet med VICTOR i det hele taget. Vi er stolte over, at VICTOR vælger at styrke deres engagement til glæde for dansk badminton, og med en aftale på fire år siger det noget om, hvor attraktiv DENMARK OPEN er, understreger Kristian Langbak.

Læs også: Badminton Danmark indgår historisk sponsoraftale med VICTOR og Sports Group Denmark

VICTOR er i forvejen sponsor for det danske landshold samt turneringer som DM og UDM. At de nu også kan skrive titelsponsor for DENMARK OPEN på cv’et, glæder sportsbrandets formand, Jeff Chen, sig over.

– DENMARK OPEN er en prestigefyldt og mangeårig begivenhed, og VICTOR er meget beæret over at have fungeret som udstyrssponsor i en længere periode. Fra og med i år er vi begejstrede for at blive titelsponsor. Vi ser frem til et dybere samarbejde med Badminton Danmark og sigter mod at gøre arrangementet endnu mere perfekt, siger Jeff Chen.

VICTOR DENMARK OPEN 2023 afholdes 17.- 22. oktober i Jyske Bank Arena i Odense.Tags: , , ,
Kategori: , , , ,