I weekenden, fra den 29.-1., bliver sæsonens anden Grand Prix Circuit afviklet. Niveauet er højt, når håbefulde talenter og landsholdspillere tørner sammen i Skovshoved.

 

Turneringen starter kl. 16.30 i dag med kvalifikationskampe fra de fem kategorier før hovedturneringen, med de seedede spillere, begynder lørdag og søndag. Nedenfor får du et nærmere indblik i potentielle spændende opgør og seedningerne i de forskellige kategorier.

Vil du se verdensstjerner? Køb billet til VICTOR DENMARK OPEN

I damesingle-kategorien stiller landsholdspillere som Amalie Schultz Terp-Nielsen og Julie Dawall Jacobsen op. Amalie Schultz får, qua sin manglende seedning, en svær vej til søndagens semifinaler og finaler. Julie Dawall er seedet til en semifinale, men kan risikere at støde ind i netop Amalie Shultz i anden runde, hvis de begge klarer sig videre fra første kamp. Irina Amalie Andersen står som førsteseedet og Frederikke Lund som andenseedet.

Mads Christophersen, som lige er blevet optaget på NETC, må med sin førsteseedning påtage sig favoritrollen i herresingle. Samtidig kan han, måske, udnytte sit kendskab til de baner, han kender så godt fra sin klubrelation til Skovshoved. Rasmus Messerschmidt har fordelen af sin andenseedning, hvor både Mads Juel Møller og Kim Bruun står til en semifinale.

Se kampprogrammet her

I damedouble skal vinderne fra Højbjerg Grand Prix, Amalie Cecilie Kudsk/Signe Schultz Terp-Nielsen, se, om de kan gentage triumfen i Skovshoved. De står som andenseedet. I en potentiel finale, står de til førsteseedet Sara Lundgaard/Claudia Paredes.

Vinderne fra herredouble i Højbjerg stiller også til start i Skovshoved. Det er landsholdspillerne Daniel Lundgaard/Mads Vestergaard, der også i denne turnering er førsteseedet. Om de kan leve op til favoritværdigheden igen må tiden vise. Selvom turneringsfinalisterne, Andreas Søndergaard/Jesper Toft, fra Højbjerg ikke stiller op, får de stadig kamp til stregen.

Velkendte navne som Joel Eipe/Mikkel Mikkelsen står i bunden af lodtrækningen som andenseedet. Christian Faust Kjær/William Kryger Boe og Rasmus Prasz Espersen/Marcus Rindshøj runder seedningerne af i herredouble.

Se lodtrækningen til Skovshoved Grand Prix

Rasmus Prasz Espersen og Amalie Cecilie Kudsk stiller også op i mixeddouble, hvor de sammen skal forsøge at forsvare deres førsteseedning og gå til finalen. I modsatte ende af lodtrækningen står andenseedet Sebastian Bugtrup/Natasja P. Anthonisen.

Skovshoved er, som nævnt, vært for sæsonens anden Grand Prix Circuit, hvor der i alt dystes i seks turneringer fordelt fra september 2023 til februar 2024. Grand Prix Circuit afsluttes med et finaleevent, hvor konkurrencen og pengepræmierne stiger. Dét kan du læse mere om i linket lige nedenfor

Se et overblik over de forskellige turneringer på Grand Prix Circuit